Problemerne med mit eget visum

visum, alanya problemer, problemer i Alanya, visum til tyrkiet,

Selvom man kender hele systemet for at søge opholdstilladelse, er desværre ingen garanti for en nem ansøgningsproces.

I dag havde jeg et møde med den eneste tyrker i verden som går op i tid og datoer.

Oka at indsende min ansøgning et par dage for sent var måske heller ikke det smarteste move jeg gjort i år, og lige nu kan jeg heller ikke huske, hvorfor det ikke blev sendt til tiden (men jeg er sikker på jeg har en god undskyldning)

Der er 2 punkter jeg fik skæld ud på.

1. Jeg bor i en ”ulovlig” lejlighed. Det er sådan at for 25 år siden købte Baba det land vores hus ligger på af en anden tyrker. Man tænkte åbenbart ikke på at få skiftet navnet på skødet dengang. Tyrkeren dør, og hans børn overtager hans arv inklusiv skødet på det landet Baba har købt. Men i mellemtiden er det land blevet mange penge værd, og derfor har børnene ikke interesse i at skrive skødet over i Babas navn. Bla bla mange års kamp, vi har et kompleks uden skøde, så der må man ikke bo – Fy fy.

2. Jeg er vild med tyrkiske bank renter. Derfor har både jeg, Alanya.Dk og Taner bankkontoer. Fra måned til måned forhandler vi renter på de forskellige bankkontoer, og den som giver den bedste rente, er der pengene bliver rykket hen til. Det betyder min bankkonto har haft en masse trafik og i lange perioder har den været tømt. Det synes Mr. Visa-kontor-mand var meget mistænkeligt, for ”pling” står der 18.000 tl på min konto, som er det krav der er til bankgaranti når man søger visum.

Det var desværre heller ikke til mit held at Mr. Visa-kontor-mand godt kunne huske mig, fra jeg kom i Februar og stillede 1000 svære spørgsmål til det nye system og dermed forsinkede ham 10 minutter i at komme hjem fra arbejde.

Og hvordan løste jeg så dagens problem? Det gjorde jeg ikke!

Til gengæld gjorde Taner. Mr. Visa-kontor-mand fortalte Taner en masse Bla bla, og Taner svarede stille og roligt, at han blev nød til at lade de forkerte papirer gå igennem, for han havde brug for jeg skulle blive i Tyrkiet og et eller andet mere jeg ikke kunne oversætte

– Mr. Visa-kontor-mand sagde Oka, jeg forventer en invitation til jeres bryllup (?!?)

 
2 Comments

  1. […] Selvom i års problemer var meget irriterende, så er de stadig intet sammenlignet med sidste år, hvor Mr. Visa-kontor-mand var klar til at nægte mig en opholdstilladelse, fordi han ikke kunne gennemskue de mange bankkontor jeg havde. Sidste år måtte Taner charme på mine vegne og endda sige vi skulle giftes. Den historie kan du læse her. […]

  2. […] I 2017 fik jeg skæld ud fordi den bolig, jeg boede i var “ulovlig”. Jeg boede der helt lovligt men huset var bygget ulovligt for 25 år siden. På det tidspunkt havde jeg boet i lejligheden i 2 år, og i 2016 var den adresse ikke et problem. Derefter fik jeg skæld ud fordi “Deniz” sendte mig penge. Visamanden ville ikke fatte at “Deniz” var Deniz bank og at pengene var mine men bare overført fra den ene konto til den anden. Læs den historie her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.