Så er der visa til Danmark BABE

ferie i alanya, alanya blog, sider om alanya, fakta om alanya

Det tog præcis 6 dage fra vi afleverede ansøgning til visa til Danmark, til Taner havde fået sit pas tilbage med et visum i!

Jeg undre mig næsten over, hvordan de har nået det.

Tidslinje:

Torsdag: Vi afleverer visum ansøgning i Antalya. Antalya sender det derefter til ambassaden i Ankara med posten.

Fredag: Måske har vi været heldige ambassaden allerede har modtaget ansøgningen, dagen efter vi indgav den, men det er fredag, og offentlige ansatte i Tyrkiet (og i Danmark) bruger fredagen på at læse nyheder, så de er opdateret med verden, inden weekenden starter.

Weekend: Alle offentlige ansatte har weekend. Det er kun de privatansatte, der er så heldige kun at få 1 fridag om ugen, så de virkelig kan få noget laver ugen 6 andre dage.

Mandag: En sød Ambassade mand har haft en super god weekend, og derfor skimter han bare Taners perfekte papirer igennem, og printer derefter et smukt nyt visum i hans pas. Faktisk har denne mand haft sådan en super fantastisk god weekend, at selvom Taner kun har søgt visum til den 4/1, så får han lige 16 dage mere så visummet gælder til den 20/1, hvis han nu skulle have lyst til at blive lidt længere.

Mandag sender de også visumet afsted med posten i retning mod Alanya, og i dag hentede Taners hans pas med visum i!

Nu skal vi bare glæde os til at komme til Danmark igen, og holde jul.

Forresten: Taner har aldrig set et dansk hjem uden julepynt. BUM.
INDHOLD I ARTIKLEN: VISA TIL DANMARK, TYRKER FÅR VISUM TIL DANMARK, DANSKE VISUMREGLER, GODE REJSERÅD, FIND REJSEN TIL TYRKIET, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET. MINE REJSERÅD, REJSER I TYRKIET REJSEBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.