En tur til The-Lady-doktor

ferie i alanya, alanya blog, sider om alanya, fakta om alanya

Hvis du er en mand, så hver sød ikke at læse med. Du lærer alligevel ikke noget.

Jeg skriver dette opslag, for at minde alle piger i udlandet om, at det stadig er vigtigt at få tjekket sine lady-parts.

Når man er over 23 i Danmark, bliver man tilbudt jævnlige celleprøver fra livmoderen, men selvom man flytter til udlandet, er det stadig vigtigt at holde øje med dette område.

Men når man bor i udlandet er der ingen der minder en om at få taget celleprøver , og i værste fald betyder det, at kræftceller frit kan vokse og man først opdager, det når det er for sent.

Med den begrundelse, at jeg ikke gider dø af uopdaget kræft, bestilte jeg en tid på Baskent hospitalet til et celleskrab af mine lady-parts. Oplevelsen var noget anderledes end jeg har været vant til.

I Danmark:

I Danmark havde jeg min søde læge Eva. Hun er rigtig dygtig. Hun fik mig til at slappe af, hun varmer andenæbet (metal fidusen) og sørger for intet gør ondt. Derudover er hun hurtig, og det sætter jeg pris på.

Hun låser også døren til dit læge kontor, så vi er sikre på ingen bryder ind mens jeg er halvnøgen.

I Tyrkiet:

I går fik jeg så mit første celleskrab i Tyrkiet, og det var en anderledes oplevelse.

Jeg har været på Baskent hospitalet før, og den store forskel jeg oplever i Tyrkiet er, at lægerne ikke rigtig gider tale med mig. Jeg har på fornemmelsen de forventer jeg kan gætte, hvad de tænker, og ellers har de bare sikret sig at gøre det så ubehageligt for mig som muligt.

Jeg kommer ind på Dame-tyrker-læges kontor. Hun forklare mig, at de vil tage en test (øhhh jeg har selv bestilt tiden, så det forventede jeg allerede?).

Lille-pige-doktor-hjælper følger mig ind i et nyt lokale. Igen leger vi “gæt hvad jeg tænker”, men jeg forventer ikke nogle kan tage en test “uden adgang”, så jeg gør mig klar.

Jeg er nøgen under bæltestedet, og får lagt et lilla stykke stof over mig (gad vide hvornår det sidst er blevet vasket?), også benene op i bøjlerne (Søde danske læge Eva venter altid til hun selv er helt klar, så “benene op” delen bliver så kort som muligt).

HAAAAMIN råber Lille-pige-doktor-hjælper ud af døren, og Dame-tyrker-læge kommer ind.

Lille-pige-doktor-hjælper hjælper Dame-tyrker-læge med at tage plastik handsker på (selvom Lille-pige-doktor-hjælper ikke har vasket hænder i alt den tid jeg har været der).

Også savnede jeg virkelig Danmark! Et iskoldt og tørt ( I Danmark bruger de glidecreme) andenæb ind – halløj halløj. Test på glas, også sprayer Lille-pige-doktor-hjælper glasset (og hele rummet) med noget meget grimt lugtende. (se nedenfor hvad det var)

og 1-2-3 var jeg alene i rummet.

Så jeg tog billeder.

2015-11-26 16.39.17
Her ses det super præcist, at det der skiller mig og den åbne dør ud til gangen, er et flot hvid gardin.
2015-11-26 16.39.51
Som sagt sprayed Lille-pige-doktor-hjælper glasset og rummet med noget meget grimt lugtende. Det har jeg så fundet ud af er HÅR SPRAY! Hmmm?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.