Så kom min opholdstilladelse – Efter kun 9 dage

opholdstilladelse alanya, opholdstilladelse tyrkiet, tyrkiet opholdstilladelse, dansker i alanya, dansker i Tyrkiet, Tyrkiet dansker

Flere tusind læste min historie om alle de problemer jeg havde, forud for at sende min opholdstilladelse ind i år.

Hvis du ikke allerede har læst historien så læs Endnu engang problemer med min opholdstilladelse her.

Selvom det ikke gik nemt med at få lov at sende min onlineansøgning ind, så er det modsat gået smooooth med at få opholdstilladelsen.

For 2 dage siden modtog jeg en sms, der sagde min opholdstilladelse var på vej. Der er dog en engelsk formuleringsfejl i smsén som siger “Has been”, hvilket betyder “har været (datid)“, mens der på tyrkisk står den VIL komme. Jeg har tidligere set smsén fra kunder, så jeg ved den formulering fejl er gammel og ingen retter den åbenbart.

opholdstilladelse alanya, opholdstilladelse tyrkiet, tyrkiet opholdstilladelse, dansker i alanya, dansker i Tyrkiet, Tyrkiet dansker

En brat opvågning

Ikke mange mennesker kender min nye adresse, særligt grundet karantænen og at jeg derfor ikke invitere nogle gæster.

Så da der var en hård banken på min dør i morges, blev jeg en smule overrasket. Udenfor døren stod postmanden med maske og handsker på. Han fortalte mig, han havde min opholdstilladelse. For at få den udleveret skulle jeg vise mit ID. Han fik mit ID og jeg fik min pakke.

Inden i var en skimmende ny opholdstilladelse med gyldighed til 2022!

Opholdstilladelse på kun 9 dage

På kun 9 dage er min opholdstilladelse blevet godkendt, trykt og sendt til min adresse. Super fedt, for sidst ventede jeg 60 dage på den.

Opholdstilladelserm og ventetiden på dem i Alanya, afhænger utrolig meget af årstiden. I perioder søger utrolig mange opholdstilladelse og det gør der er op til 6 ugers ventetid på at komme til møde og derefter mange ugers ventetid på at modtage den.

Andre gange, ligesom nu, så er processen under 14 dage lang!

Hvis du mangler hjælp til din opholdstilladelse i Alanya eller hjælp til dele af den, så læs mere om Alanya.Dks service her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.