Et 17 år gammel postkort fra Cypern

Gamle postkort, postkort fra cypern, rejseblog cypern, cypern, nordcypern, rejseblog fra cypern, postcard fra cypern, cypern historie

Det er år siden jeg sidst har fået et postkort, den æra er nok desværre næsten død.

Men engang fik jeg mange fra mine søde venner og veninder.

Alle postkort jeg nogensinde har modtaget, har jeg gemt. Forleden gennemgik jeg mine gamle postkort, og jeg trak lidt ekstra på smilebåndet, da jeg fandt et postkort fra Cypern, skrevet af min dejlig veninde Michelle.

Læs også >> Guide: Alt det, du skal vide om Nordcypern

Gamle postkort, postkort fra cypern, rejseblog cypern, cypern, nordcypern, rejseblog fra cypern, postcard fra cypern, cypern historie

Hvorfor er Michelles postkort fra Cypern anderledes?

Det der skiller sig særligt ud, er at Michelle i postkortet nævner, at hun er på den græske side af Cypern (Sydcypern) og at hun i sit postkort skriver, at hun ikke kan komme over på den anden side af øen, fordi den er tyrkisk.

Grænseovergangen mellem Nord- og Sydcypern åbnede i april 2003, det år Michelle var på Cypern. Selvom grænserne burde være åbne da hun var der, lyder det i hendes postkort, som om de har fået at vide, at de ikke kan komme over på den anden side. Der var, og er stadig, spændinger imellem Nord- og Sydcypern, så det er muligt at turister den gang fik at vide, at de ikke måtte krydse grænsen, selvom det teknisk set var muligt.

Hvad der præcis skete dengang er svært at sige. Men jeg er stadig glad for mit postkort, som er en fin lille tids-reminder det er på, om hvor meget der faktisk er set på Cypern over de sidste 20 år.

Hver gang jeg har været på Cypern, har jeg rejst mellem den tyrkiske og græske siden, og heldigvis aldrig oplevet nogle problemer med at krydse grænsen. Jeg har blandt andet skrevet en guide til, hvordan du krydser Green Line på Cypern her.

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER PÅ CYPERN, REJSER TIL CYPERN, POSTKORT FRA NORDCYPERN, OPLEVELSER PÅ NORDCYPERN, POSTKORT FRA CYPERN, FIND REJSEN TIL CYPERN, FIND FLYBILLETTER TIL CYPERN, MINE REJSERÅD, REJSER PÅ CYPERN, REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, FIND REJSEN, BLOG OM CYPERN, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM NORDCYPERN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.