Det satans skrøbelige liv

smukke blomster,

På mange måder bruger jeg bloggen her til at få luftet nogle tanker.

Der er lige nu kun en weekend til, vi sender magasin til tryk, og det skaber selvfølgelig en meget tilrettelagt hverdag med mange gøremål, så vi kan nå alt inden vores deadline.

Samtidig er Taner i øjeblikket gjort ansvarlig på det andet arbejde han har. Stort ansvar for en ung mand, men det klare han alligevel utroligt godt.

I går holdet han pause med hans kvindelig kollega, som jeg personligt også holder meget af.

Taner har netop fortalt hende, at hun skal lærer at slappe lidt mere af på arbejdet, hvorefter hun begynder at klage over smerter i den ene arm. De beslutter hurtigt at tage på sygehuset og det gør de rigtig hurtigt.

En alvorlig drejning på dagen

Det viser sig på sygehuset at hun har en blodprop i hjernen, og var de IKKE taget på sygehuset, ville hun kort efter med sikkerhed været død.

Kvindens bror er vores revisor og hans kone er vores forsikringsagent, så på mange måde er vi til dagligt meget involveret i denne søde tyrkiske familie og alt ondt der rammer dem påvirker os utroligt meget.

Desværre har hendes tilstand forværret over aftenen i går og lige nu er hendes chance for at overleve neget lille – men vi tror på mirakler – HUN SKAL OVERLEVE.

At livet er skrøbeligt er en vished jeg er vokset op med, og baggrunden for jeg altid søger at opnå mine drømme, og jeg gerne minde alle jer der læser med om det samme! (Samt hjælpe med en lille bøn til et mirakel)

Pt er magasinet sat på pause for at fokusere på det der er vigtigt lige nu.
1 Comment

  1. […] For 3 år siden udsatte jeg mit magasin af lignede grunde. Livet og de mennesker man har i det komme… (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.