Tak for dansen Silas

Advarsel: Dette blogindlæg handler udelukkende om, at jeg vil pralle med, at jeg har danset med Silas Holst! Så er du advaret!

I søndags afholdte En Vie Beach danseaften med Silas Holst.

Det blev gjort i samarbejde med Lets dance, hvor jeg nu har gået til salsa i MERE end 30 dage.

Kl 20.00 startede vi fra danseskolen med “praktik” (det er det der står i smsén, ikke sikker på hvad vi kalder det på dansk, da øvelse ikke lyder rigtig). Vi var 10-15 dansere, og ærligt sagt så var jeg lidt nervøs for om det bare var os, Silas skulle komme og underholde denne aften.

Kl 21.30 ankom Silas og hans kæreste Nicolai – og med et trylleslag var dansegulvet fyldt. Hvor de mange danskere pludselig kom fra, ved jeg ikke, men pludselig stod vi meget tæt på dansegulvet.

Mig og Melina i fælles Chacha.

For hyggens skyld greb jeg Melinas hånd, for teenage skøn som hun er, så synes hun naturligvis det var “pinlig” og “det kan jeg ikke finde ud af” at skulle danse, men sådan en hyggelig oplevelse skulle hun altså ikke gå glip af, og det skulle jeg heller ikke. Mor Trine Tøt fik dette pletskud af os ↑

Tid til at sende live på de sociale medier

Efter at have danset i ca. 30 minutter, tænkte jeg det var et godt tidspunkt på trække mig fra dansegulvet og i stedet lave et live videoer til Facebook og instagram.

Jeg lavede først en livevideo til Alanya.dk som hurtigt blev set mere end 1000 gange (for fordi i ser med!). Se videoen her.

Derefter hoppede jeg over på bloggens instagram profil (@teatougaard.dk) for at lave en live video der, men den video gik langt fra som planlagt, og heldigvis for det!

Dans med mig Tea

Mens jeg sender live på instagram, går jeg om på siden af Silas, for at filme danserne på gulvet. Imens er Silas ved at få danserne til at danne par, så de kan prøve ChaCha to og to. Til manglede han selv en partner, og i hurtigt drej vender han sig mod mig og siger “Tea, kom og dans med mig”.

Det vil jeg naturligvis gerne! I et hurtigt move troede jeg, jeg havde slukket for instagram videoen. Efter en hyggelig ChaCha dans med Silas, kommer jeg dog tilbage til min telefon – som i lommen har sendt live på instagram at den tid vi har danser – UNDSKYLD alle sammen.

Mig og søde Silas i en dans <3

Efter min dans med Silas trak jeg bagud, hvor jeg fandt Silas´s kæreste Nicolai. Til min store glæde fandt jeg ud af Nicolai havde filmet min dans med Silas! Se den her:

Tak for dansen

Silas underviste i ChaCha i ca 1 time. Derefter var det selfie tid for Silas og de mange fremmødte.

Det er 2 år siden jeg sidst har set Silas i Alanya, og derfor havde jeg taget de nye magasinet med til ham. Samtidig fik jeg ham til at afsløre at han planlægger at komme tilbage til Alanya indenfor en måned og lave danseaften igen.

Efter Silas var gået af gulvet, overtog Lets Dance danserne endnu engang dansegulvet. Der er normalt danseaften hver onsdag på En Vie Beach, og jeg har deltaget siden, jeg startede til Latin. At der kommer mange for at øve deres salsa og bachata, er det eneste jeg kender til.

Det var det IKKE for Silas. Han var så positivt overrasket over sammenholdet og niveauet i Alanya. Han forklarede mig gentagende gange at sådan events havde han aldrig oplevet i Danmark. Ligeså var han meget imponeret over at fordelingen af mænd og kvinder var utrolig ligeværdig i Alanya. I ca 20 minutter sad vi og hyggede os med snak om de forskellige flotte dansere, hvor hvad de gjorde godt / dårligt på dansegulvet, og derefter tog Silas hjem.

Ud fra det Silas fortalte mig, lyder det til jeg har fundet den HELT RIGTIGE by at starte til dans i! Nu skal niveauet bare have et hak op, inden Silas kommer igen!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.