Skal vi danse Silas?

For ca. en måned siden begyndte jeg til Latin hos Let´s Dance i Alanya.

Jeg danser nu hver tirsdag og torsdag i studiet og onsdage er der Salsa aften på En Vie Beach, hvor jeg så har yderlig chance for at øve dansetrinene.

På ingen tid er jeg blevet super afslappet med at danse, og jeg nyder virkelig at have fået en hobby, da jeg længe synes, jeg har trængt til en, der ikke havde med computere at gøre!

Danseaften med Silas Holst

På søndag afholder En Vie Beach danseaften med Danmarks skønneste dansemus Silas Holst ♥

Jeg er nu tryg i basis trinnene i latin, og derfor kunne Silas Holst danse aften på En Vie beach heller ikke være kommet på et bedre tidspunkt! Særligt fordi jeg nu har fået bekræftet at turen til Cypern først er næste weekend.

En Vie Beach og Let´s Dance er begge to delvist dansk ejet, og begge steders danske ejere er mine venner og interesseret i Alanya.Dk omtale. Derfor var jeg også ret tidlig inde over at vide, at de var ved at planlægge en danse aften med søde Silas, som er på ferie i Alanya med sin nye kæreste Nicolai Schwartz.

Nu er danseaftenen på plads, og søndag kommer Silas Holst ned på En Vie Beach for undervise i koreografien fra musikalen Grease. 

Danseaftenen er på søndag D. 3 juni kl 21.30. Det er GRATIS at deltage og ønsker du at deltage så tilmeld dig her, eller læs mere om arrangementet her.

alanya magasin, alanya dk magasin, magasin om alanya, alanyas magasin

Søde Silas og hans søde kærest Nicolai

I maj 2016 interviewede jeg første gang Silas Holst til Alanya.Dk om hans kærlighed til Alanya og hans projekt med de tyrkiske gadehunde. Se artiklerne her.

alanya magasin, alanya dk magasin, magasin om alanya, alanyas magasinI forbindelse med interviewet spiste jeg den hyggeligste frokost sammen med Silas, som bare er så sød og kærlig en person. Jeg er helt forelsket i hans personlighed!

Dengang var jeg ikke selv særlig aktiv på Instagram, men det var Silas tilgengæld og helt uventede delte han dengang en selfie af mig og ham på hans Instagram (mit hjerte smelter)

Efterfølgende var Silas ikke i Alanya i en periode. Jeg føler normalt ikke meget med på i sladder bladende i Danmark, men det har været næsten uundgåeligt ikke at høre Silas var blevet skilt. Heldigvis har han hurtigt fundet kærligheden igen.

Hans nye kæreste er Nicolai Schwartz, som jeg sjovt nok også har mødt. For 2 år siden var Nicolai Schwartz nemlig med Dennis Knudsen i Alanya. Dengang gav Dennis Knudsen båltalen til Eurodans Sankt Hans. Dagen efter Sankt Hans mødes jeg med Dennis Knudsen til et interview om hans ønske om at sælge sine boligere i Alanya, og der var Nicolai også til stede. (Læs interviewet med Dennis Knudsen her). 

Jeg husker Nicolai som en sød og høflig fyr, som var god til at give plads til mig, da jeg skulle interview Dennis Knudsen. Noget jeg sætte meget pris på.

At de 2 herrer (Silas og Nicolai) nu har fundet sammen er både sødt og for mig lidt komisk. Det er begrænset hvor mange danskere jeg har interviewet til Alanya.Dk og at 2 uafhængige personer fra 2 forskellige interviews i dag er kæreste er næsten for sjovt og sødt til at bære.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.