Til fødselsdag, hos nogen jeg kender.

tyrkisk fødselsdag, fødseldsdag tyrkiet

I går blev vi inviteret til børnefødselsdag “Turkish style”.

Som nævnt tidligere bor jeg i samme hus som det meste af Taners familie.

Derfor foregik invitationen ud gennem vinduet PÅ DAGEN.

Da vi spurgte, hvornår vi skulle komme, blev der svaret “kig ud af vinduet, når de andre kommer, kommer i også bare”

Sådan forløb aftenen:

Jeg fikser Danish style hurtig lille gave til hende, for i Danmark går man jo ikke til fødselsdag uden en gave. Det gør man så åbenbart i Tyrkiet, for vi er de eneste, som har en gave med. Måske er det også derfor pigen altid løber imod mig og giver et stort kram når vi kommer (for ikke at tale om når hun kan høre os i opgangen og skriger efter mig inde fra lejligheden)

Da vi ankommer, forsvinder fødselsdags barnet, og 20 minutter senere kommer hun tilbage, smukt klædt i en hvid kjole. Hvorfor hendes mor ikke havde skiftet hendes tøj, før gæsterne kom, er den tyrkisk gåde.

IMG_1914
Første ud af utrolig mange foto shoots af fødselsdagsbarnet. Her ser hun stadig glad ud, det gør hun ikke efter billede 200
IMG_1939
Også er der over sød, tør tyrkisk bagerkage!
IMG_1960
Nu er vi ved at nå til det punkt, hvor fødselsdagsbarnet ikke gider flere bileder. Nok specielt fordi det er 10-15 minutter siden hun pustede lysende ud, og kagen er stadig ikke skåret. Bemærk venligst også hvordan Taner har fået sneget sig ind i billedet.

 

kage
Også er der endelig kage! Så sød man ikke kan spise op!

Har du også været til en tyrkisk fødselsdag? Del gerne din historie i kommentaren ↓

1 Comment

  1. […] i det hele kom min egen lille gæst. Taners fætters datter  (fødselsdags billeder her) er blevet en ret fast del af vores lille hjem når hun besøger sin far, så hun skulle […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.