Ting jeg hader ved Alanya #3

alanya bloggen, udenlandsblog, ting jeg hader, det jeg hader, hader ved Tyrkiet, problemer med at bo i udlandet, problemer med at bo i Tyrkiet

Så mange sidder i Danmark og småtuder over ikke at kan komme til Alanya.

Sååååååå jeg har besluttet mig for at lave en #3. version af ting, jeg hader ved Alanya.

Så kan I sidde i Danmark og glæde jer lidt over at I ikke er i Alanya (alligvel)

Det er omkring 3 år siden jeg lavede Ting jeg hader ved Alanya #1 og Ting jeg hader ved Alanya #2. Så det er ved at være på tide med noget mere HAD til den by, jeg elsker.

Kakerlakker

Den pisse ulækre kakerlak, jeg lige har fanget med min støvsuger på mit badeværelse, er 100% grunden til jeg laver denne liste.

Hele mit hjem er dækket af myggenet, overdækkede afløb osv osv og alligevel finder verdens klammeste dyr en indgang til mit hjem. IHHH hvor jeg hader det og det virker som en kamp, der aldrig slutter.

Camping i 1990, dansk camping, camping barn, camping for børn, camping guide, guide til nye campister, begynder guide til campister, DCU camping
“Se mig, jeg bliver blogger i fremtiden” siger 16-årige Tea.

Folk, der synes de har ret til dit privatliv

Jeg deler gavmildt ud af mit privat liv i Alanya og det har jeg det fint med, for jeg har selv kontrol over det. Problemet er de danskere, der vil have mere.

Det bliver svært, er når danskere synes, de har en fribillet til alt i mit privatliv, og hvis de kunne, så ville de stå i mit soveværelse og se mig sove. Jeg har både mail og facebook til min blog og Alanya.Dk og alligevel så ansøger folk mig personligt på facebook, i stedet for “bare” at støtte mit offentlige ansigt ud ad til.

Igen jeg deler glædeligt ud af en masse af mit privat liv – hver sød at respektere den del, som jeg ikke vælger at dele med offentligheden.

Hvorfor skal vi være venner på Facebook, Hr. fremmed tyrker?

Dette punkt har fået sit helt eget blogindlæg, hvor jeg bitcher lidt (meget) over at fremmede tyrker mænd, synes vi skal være venner på facebook og instagram. Læs indlægger her, hvis du vil have en god gang bitching.

bøgeskoven, bøfsandwich, rasses skowpølser, De Brune Riddere, seværdigheder skanderborg, restauranter i silkeborg

Restauranter der spiller høj musik, selvom de ingen kunder har

Fair nok, hvis din restaurant er fyldt, så kan du/restauranten spille lidt middelhøj musik, til at underholde dine kunder.

Jeg er flyttet ned fra bjerget til min lejlighed på Damlatas. Alt var lukket i flere måneder, så det er først nu, det går op for mig, hvor irriterende restauranter er. Dertil skal det nævnes, at jeg bor på en side gade, så der er 30-50 meter (jeg kan ikke vurdere afstande) til den nærmeste restaurant og alligevel er deres musik så høj, at jeg ikke kan høre mit fjernsyn på almindeligt niveau om aften.

Seriøst restauranter, hvis jeg kan høre jeres musik højere end mit tv, når jeg er 50 meter væk, oppe på 3. sal, så må I give jeres kunder en høreskade.

Plus, jeg kan jo se fra min altan, at I har 2-4 kunder, så hvem spiller I egentlig musik for?

Det var så denne omgang sure opstød (jeg er ligeglad med hvad du synes om det 😉 )

Læs mere brok her: Ting jeg hader ved Alanya #1 og Ting jeg hader ved Alanya #2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.