2 måneders ventetid – Nu 2 års opholdstilladelse

opholdstilladelse tyrkiet, tyrkiet opholdstilladelse, opholdstilladelse alanya, alanya blog, tyrkiet blog, udlandsblog, blog om udlandet

Skomagerens børn har altid hullede sko, og der er altid ballade omkring min opholdstilladelse, på trods jeg problemfrit har vejledt rigtig mange andre danskere til deres opholdstilladelse igennem tiden.

Kl 11.00 ringet en (utroligt nok) engelsk talende postmand, med nyheden om han havde min opholdstilladelse. NØJ jeg har ventet længe på det opkald.

Udover at vente på det opkald, har jeg også været på nüfus kontoret 3 gange.

visum, alanya problemer, problemer i Alanya, visum til tyrkiet,

Første gang fik jeg ikke det nummer, som man skal modtage for at komme videre i systemet. Nummeret kunne de så spore i deres system, og jeg sad med internettet fra min mobil og udfyldte min online ansøgning PÅ visakontoret. Derfra troede jeg min ansøgning var igang, men snydt.

Anden gang besøgte den fordi jeg havde fået en mail, der sagde de ville aflyse min ansøgning pga af en fejl. Der var en systemfejl (i deres system) der angav at jeg havde søgt min opholdstilladelse i april 2016 (altså 9 måneder i fortiden). Jeg forklarede dem pænt, at den oplysning jo ikke var noget jeg havde udfyldt, men noget deres system automatisk udfylder. Fejlen er formentlig opstået fordi det nummer de gav mig ved 1 besøg, var mit gamle ansøgnings nummer fra 2016. LØSNINGEN? Ja de synes ikke det var deres problem at løse deres systemfejl, så de aflyste hele min ansøgning og gav mig alle mine papirer igen. Alle dokumenter var i orden, men online ansøgningen skulle jeg lave igen. Endnu engang med internet fra min mobil, sad jeg udfyldte ansøgningen. Denne gang sad jeg dog på bænken udenfor visakontoret, for jeg kunne godt mærke, jeg ikke var populær inde på kontoret. 24 timer senere havde de igen alle papirer, hvilket jeg fik dem til at godkende med et hurtigt besøg derned.

Tredje gang var fordi jeg endnu ikke have fået min opholdstilladelse, og derfor skulle bruge en udrejsetilladelse, så jeg kunne rejse til Cypern. De kunne denne gang ikke huske mig (til mit held) og med lidt charme fik jeg en udrejsetilladelse, selvom de godt nok sagde proceduren nu var man “bare rejste” også fik man en bøde i lufthavnen. Det ved jeg jo godt lovmæssigt ikke er korrekt, så det forklarede jeg dem også pænt. 48 timer senere får jeg at vide de har nægtet at lave en udrejsetilladelse til en veninde, som så måtte acceptere så få en bøde når hun rejse (skøre system)

opholdstilladelse tyrkiet, tyrkiet opholdstilladelse, opholdstilladelse alanya, alanya blog, tyrkiet blog, udlandsblog, blog om udlandet

Selvom i års problemer var meget irriterende, så er de stadig intet sammenlignet med sidste år, hvor Mr. Visa-kontor-mand var klar til at nægte mig en opholdstilladelse, fordi han ikke kunne gennemskue de mange bankkontor jeg havde. Sidste år måtte Taner charme på mine vegne og endda sige vi skulle giftes. Den historie kan du læse her.

MEN NU ER OPHOLDSTILLADELSEN HER, ligeså lyserød som den har været de sidste mange år, men NYHEDEN i år er den gælder helt til 2019! Personligt synes jeg den er skide flot når den har 2 år på sig 😉




Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.