Alanya.Dk receptionen: TAK FOR EN DEJLIG DAG!

alanya dk reception, alanya dk, reception alanya dk, building our future, building our future alanya, josefs platz, josefs platz alanya, josefs plads, crazy horse alanya, alanya, blog alanya,

Endelig fik jeg så meget ro på, at jeg kan sætte mig ned og skrive lidt her på bloggen.

Som mange nok har bemærket, så har jeg holdt reception i går for det nye Alanya.Dk magasin.

Dagen var en kæmpe succes synes jeg! – Jeg er så taknemlig!

Alle mine frygte blev gjort til skamme og dagen var bare helt igennem fantastisk.

IMG_7551
Jeg er både stolt og en smule nervøs da vi går i gang med konkurrencerne.

Der mødte lige omkring 100 mennesker op på Josef´s Platz og de første gæster kom allerede 40 minutter før det startede. KL 14, hvor receptionen officielt startede, var restauranten allerede fyldt op.

Jeg havde heldigvis mine veninder Sanne (danskityrkiet) og Sara til at hjælpe mig, og på den måde sikrede jeg mig, at alle gæster blev budt ordenligt velkommen.

Til receptionen gav vi alle vores gæster en velkomst drink, en fødselssten fra Plaza Diamond, og en lod til vores konkurrence. Inden receptionen havde jeg været ude og lave sponsor aftale med Sun Optik, La viva Destino, Plaza Diamond, Beach Side Burger, Be Fit Fitness, Josef´s Platz og Cut By Celal. På dagen tilbød Alanya Dental Help og Build our future også at give et par ekstra gaver, hvilket var helt fantastisk.

Til at hjælpe mig med at trække vinderne havde jeg Isabella, mens özcan hjalp med at levere gaverne til vinderne.

Building-our-future
Elif og Isabella var fantastiske kagesælgere.

Isabella, özcan og özcans store søster Elif er en del af Building our future organisationen. Det er en organisation jeg gerne støtter, og derfor havde jeg også besluttet at lave et velgørenheds kagesalg til receptionen. ALLE pengene fra kagesalget gik til Building our future. Folk tog rigtig pænt imod ideen og vi fik samlet lige over 250 tl ind, hvilket jeg utrolig stolt over!

 

 

Efter receptionen blev Sara, Sanne, Hacer og Erkan hængende og sammen gik vi ud og afsluttede en fanatisk dag med Sushi hos Sushi.Co

Jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde skal kunne takke alle de mennesker, som var med til at gøre Alanya.Dks reception 2016 til en fantastisk dag <3

Lidt billeder fra dagen, se mange flere på facebook

 alanya dk reception, alanya dk, reception alanya dk, building our future, building our future alanya, josefs platz, josefs platz alanya, josefs plads, crazy horse alanya, alanya, blog alanya, reception-alanya alanya dk reception, alanya dk, reception alanya dk, building our future, building our future alanya, josefs platz, josefs platz alanya, josefs plads, crazy horse alanya, alanya, blog alanya, selected home service Eurodan-alanya alanya dk reception, alanya dk, reception alanya dk, building our future, building our future alanya, josefs platz, josefs platz alanya, josefs plads, crazy horse alanya, alanya, blog alanya, al home service, al home service alanya alanya dk reception, alanya dk, reception alanya dk, building our future, building our future alanya, josefs platz, josefs platz alanya, josefs plads, crazy horse alanya, alanya, blog alanya, IMG_7496 alanya dk reception, alanya dk, reception alanya dk, building our future, building our future alanya, josefs platz, josefs platz alanya, josefs plads, crazy horse alanya, alanya, blog alanya, be fit fitness alanya, beach side burger, beach side burger alanya, beach side burger kestel, josefs plads alanya alanya dk reception, alanya dk, reception alanya dk, building our future, building our future alanya, josefs platz, josefs platz alanya, josefs plads, crazy horse alanya, alanya, blog alanya, steffany diamond alanya, steffany alanya
1 Comment

  1. […] var dagen efter en utrolig vellykket reception, og selvom jeg havde planlagt at tage lidt fri efter magasinet blev udgivet, er det ikke blevet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.