The student becomes the master – Historien om TEC OUT

tec out, tec out puder

Som 17 årig kom jeg i design lære hos Isabella fortalte.

Jeg startede på Teko lige som finanskrisen ramte Danmark, og lærepladser var ikke længere man fik foræret.

Jeg havde sendt 120 special designet ansøgninger ud. Min far havde hjulpet mig med at tænke alternativt i mine ansøgninger, da mange tøjfirmaer ikke længere tog elever. Min familie har altid camperet rigtig meget og derfor kom vi på at søge hos Isabella fortelte.

Jeg husker stadig tydeligt min job samtale. Jeg sad med Lene Egly og Søren (søn af grundlæggeren) i deres cafeteria, som var indrette som en norsk skihytte. Min mor holdte i bilen udenfor fabrikken mens jeg var til samtale. Jeg fortalte om mig selv og at jeg var vokset op med camping og Isabella fortelte. Inden jeg gik derfra, havde jeg fået en elevplads der. Teko troede jeg løj da jeg vente tilbage på skolen for at fortælle det – de havde nemlig kæmpet i mange år for at få Isabella til at tage en elev.

Jeg startede i januar 2008, og designchef Lene Egly tog mig under hendes erfarne vinge. Det er Lenes fortjeneste, jeg i dag er så god til Illustrator og Indesign, at jeg til tider underviser i programmerne i Danmark. Det er også programmet Indesign, jeg designer mine Alanya.Dk magasiner i.

Under min lære tid blev Martin Stoltze også ansat som designer. Han var altid sød til at lade mig kigge ham over skulderen når han arbejde. Jeg husker en dag at være utrolig imponeret over, at han havde sat et billede af græs ind bag tegningerne af de ny designet fortelte. Jeg smiler stadig når jeg tænker på det minde, for i dag ved jeg at den type effekt tager under 1 minut at lave.

Den tid, viden, støtte, og erfaring jeg fik under min lære tid på Isabella er alt afgørende for hvem jeg er i dag, og de mål jeg sætter for mig selv.

Lene fortalte mig bla. engang at hun havde lært fransk, for at kunne læse de franske modemagasiner, og opfordrede mig til at lære et fremmed sprog, hvis jeg nogensinde fik muligheden – De ord motivere mig i dag til at lære tyrkisk.

Årene gik, jeg fik min design uddannelse, blev radiovært, begyndte og studere igen, gik min 2. uddannelse, og flyttede til Tyrkiet.

For ca. 6 mdr siden hyrede en anden Teko veninde mig til at lave logo og hjemmeside til hendes nye firma Formel T, og på min sidste rejse til Danmark var der Formland messe, hvor de (Formel T) skulle udstille deres nye udendørs fitness produkter. På Formland messen fandt jeg til min store overraskelse også Lene Egly igen. Hun havde sammen med Martin Stoltze og en kvinde ved navnet Rikke startet et nyt firma.

Produktet er absolut genialt! Det er udendørs hynder i flotte farver, og i siden af hynderne er der magneter, så man kan sætte hynderne sammen, til f.eks en madras. Firmaet har de navngivet TEC OUT

Se produktet her

The student becomes the master

Jeg fortalte dem (TEC OUT) om havde jeg lavede i dag, og at en af de ting jeg i dag er rigtig god til, er SEO (det er at komme længere op i google søgninger) og opsætning af Google funktioner, som f.eks at komme på Google Maps eller Google Analytics. Det er en viden de ikke havde, og derfor fik jeg pludselig mulighed for at lære dem noget – som tak for alle de år de lærte mig alt de vidste!

TEC OUT har benyttet Kickstarter siden til at “kickstarte” deres virksomhed. Har du lyst til at læse mere om TEC OUT, og den fantastiske virksomhed, som jeg ikke tvivler på det bliver, så læs mere her!

En personlig tak til Lene Egly og Martin Stoltze for dengang at have brug jeres fantastiske tid på en design drømmende Tea

Seats_SkyGrass_Closeup

 
3 Comments

  1. Tea! Tak for din beretning.
    Det har været en fornøjelse hele vejen igennem.
    Jeg sætter stor pris på den hjælp, som du nu er stand til at give os i TEC OUT.

  2. […] taget min Tec Out seats med, som er pisse smarte puder, som min 2 gamle design chefer har designet (Læs mere om den historie her) Da omgivelserne i ruinbyen var perfekt til et lille ”interior shoot” gik vi en tur i ruinerne […]

  3. […] Jeg skal til Formland med min gamle design chef Lene Egly, som i nyere tid har startet firmaet Tec Out. Jeg har også hjulpet Lenes nye firma med marketing og SEO. Den opgave skrev jeg om i dette blogindlæg. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.