Alt det jeg savner fra Danmark

Seværdigheder i Hobro, Seværdigheder i midtjylland, Seværdigheder i Jylland, Verdenskortet, Verdenskortet Hobro, Verdenskortet Midtjylland, seværdigheder i Danmark, rejseblog, rejseguide, danish travelblog, Rejsebloggen

Når man bor i Tyrkiet, så er det ikke alt det man savner, som man kan købe i supermarkedet.

Selvom jeg har lært at lave tarteletter med hjemmelavet bunde og persillesovs med den tyrkiske bredbladet persille, så er der alligevel ting jeg savner.

Artiklen indeholder reklame for pelican self storage København, som tilbyder privat opbevaring og erhvervsopbevaring. Pelican Self Storage har , opbevaringsrum i København, gratis leje af trailer og lagerrum til mange forskellige formål.

Mange tror nok det er flæskesteg og rugbrød, man savner mest, når man bor i udlandet, men det er det ikke for mig. Rugbrød kan du købe i superkvalitet ved næsten alle bagere i Alanya, og svinekød lærte jeg hurtigt at leve uden.

Dertil skal det nævnes at det IKKE kun er madvare jeg savner. Jeg savner også utrolig mange af mine ting, som jeg ikke kunne få med mig under min flytning til Tyrkiet og i stedet har i flyttekasser i sikker opbevaring.

De ting jeg savner mest fra Danmark er:

Lakrids, særligt de super saltet, der får ens ansigt til at krølle sammen. Og BonBon bolcher!

Dild chips, og dertil alle former for KIMS dip. De har Sour creme & onien chips, som smager ligesom den danske og en klam dip der bare smager af paprika i yoghurt. AD. Kære Kims chips, du er savnet i Tyrkiet!

Stjerneskud, altså dem med fisk på. Fiskefileter er ikke nemme at skaffe i Tyrkiet og andre hvide fisk smager bare ikke rigtigt. Dertil kommer det at rejser koster en lille bondegård. Derudover er dressing ikke tyrkernes stærke side.

Jeg nævner lige dressing igen. Alle former til salater. Og ja de kan købes, men jeg kan bare bedre lide dem fra Danmark.

Knorr lasange har jeg importeret rigtig mange kasser af, og alle tyrker jeg har serveret det for, har elsket det. Så Kære Knorr i Tyrkiet, tilføj Knorr lasange til jeres sortiment af kedelige pulver supper i Tyrkiet, jeg lover det bliver en succes.

Alt andet fra det asiatiske supermarked i Århus. På trods af Tyrkiet geografisk er en del af Asien, gør de ikke meget for at importerer varer fra Japan og Kina. Hvilket er mega ØV, for jeg savner så mange ting, som var en fast del af min danske hverdag før. Inden for det sidste år er det dog lykkes at finde tang salat og edamame bønner, så det er en stor sejre!

Billig sprut. Alkohol er dyrt i Tyrkiet, og jeg savner tit en slavevodka til 50 Kr. når vi skal i byen i Alanya.

Jeg savner mine ting….

Mine arvestykker og design klassikere har jeg en fin lille samling af i Danmark og indtil alle tingene har mulighed for at komme med mig til Tyrkiet (hvilket jeg ikke er sikker på alle tingene skal, så længe mine forældre er i live og jeg har et ekstra hjem hos dem) så er tingene i opmagasinering på ubestemt tid.

Hvis du planlægger at flytte til Tyrkiet og ligesom mig ikke vil skille dig af med alle dine ting inden du flytter, så tjek pelican storage, som blandt andet tilbyder Opbevaring Koebenhavn (reklamelink) i form af lagerrum og lagerpladser.

På forskellige tidspunkter, savner jeg naturligvis forskellige ting, men der er stadig helt bestemte ting, der gør rejsen til Danmark for at fylde en kuffert, det hele værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.