I dag skal jeg med ubåden!

ubåd alanya, alanyas ubåd, nemo ubåd, ubåden nemo

I søndags lavede jeg en stor fejl, som har forvirret mange online.

Jeg skrev en artikel om ubåden i Antalya. Den hedder Nemo og er bygget i Finland.

Som sådan er den artikel ikke løgn, problemer er bare der OGSÅ ligger en ubåd i Alanya, som OGSÅ hedder Nemo, og som OGSÅ er bygget i Finland.
Da forvirringen startede online, med at Nemo lå i Alanya marina, skyndte jeg mig derud, og forventede faktisk ikke at finde en ubåd, men derimod et program over at den fra Antalya, måske kom til Alanya 1 gang om ugen, og derfor havde folk set den her.

Men CHOK CHOK CHOK der lå et ubåd i Alanya Havn. Nemoen i Alanya er der plads til 24 personer, mens den i Antalya har plads til mere end 40. Jeg har også set begge ubåde nu, og selvom de begge hedder Nemo, så ligner de ikke hinanden.

Ud med Nemo I DAG

For at kunne skrive og fortælle om Nemo i Alanya, har jeg arrangeret at jeg kan komme med på deres tur i dag. Efterfølgende er jeg blevet lovet et møde med ejeren/manageren, så jeg kan få alle de rigtige data.

Jeg er spændt og nervøs på dagens rejse, og skal naturligvis nok skrive et blog indlæg om det bagefter!

Ubåden i Antalya
Ubåden i Antalya
Ubåden i Alanya
Ubåden i AlanyaSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.