Dengang jeg lavede en jule-musik video

Musikvideo, hvordan laver man en musikvideo, julemusik video, nisse pige musikvideo, MJA, Midtjyllandsavis,

For omkring 10 år siden, var jeg stjernen i en julesang musikvideo.

Men før du nu tænker, jeg var en one-hit wonder popstjerne, som aldrig slog igennem, så lad mig lige fortælle dig historien om videoen.

For 10 år siden var jeg radioværtinde på Radio 1, som er det tidligere Radio Silkeborg. Jeg var en del af Morgen compagniet sammen med Bo Linde og Nyheds Søren. 2 skønne radioværter, som jeg virkelig nød at arbejde sammen med!

Radio 1 var en del af Midtjyllands Avis (MJA). En dag kom en af journalisterne fra MJA og sagde de skulle lave et digitalt julekort – som skulle bestå af en julesangs musikvideo.

Og da jeg var et kendt ansigt (dengang :P) og ikke bange for at gøre lidt grim med mig selv, ville de rigtig gerne have mig til at være den lille nissepige i videoen.

Denne lille nisse pige skulle hoppe rundt på redaktionen samt interviewes, som den super stjerne nisse pigen var. Halvdelen af tiden var jeg usynlig og den anden halvdel var jeg meget synlig – ikke helt gennemtænkt.

Jeg sagde naturligvis ja til at deltage. Det tog en dag at filme det hele. Jeg havde virkelig tung make-up på og et par kilo, som jeg med tiden har tabt.

Det er ikke mig, der synger i videoen, men jeg syntes faktisk, at det er en ganske god julesang. Videoen er nederst på siden.

Vil vide mere om min tid som Radiovært, så læs hele historien her.

Kunne ikke holde ud at se mig selv

De første mange år efter, kunne jeg slet ikke holde ud, at se videoen. Den er simpelthen for kliché agtig. Det var planen med videoen, men stadigvæk.

Nu er den blevet 10 år, så kan jeg godt se det super sjove i videoen, som med tiden også er forsvundet lidt i baggrunden.

Indtil nu, hvor jeg deler den med alle jer her på min blog!

Værs´go, her er dagens grin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.