Familie Draaama i Alanya

blog om alanya, alanya blog, udenlandsdansker blog, blog om tyrkiet, tyrkisk blog

Jeg ved ikke om tyrkerne ER mere dramatiske, eller om de bare snakker højere om det, end danskerne gør.

Men i øjeblikket udspiller der sig et meget dramatisk familie drama i mit tyrker hus.

Forhistorie

Ninja turtle (ved ikke hvordan man staver hans navn men det lyder sådan – Taners fætter) og Young Yenge (hans kone – Yenge er en tyrkisk betegnelse, lær den her) blev gift da young Yenge var omkring 18 år og han omkring 24 år. De sloges længe med hans familie, som ikke synes hun var god nok til ham. Han trodse sin familie og giftede sig med hende. I dag har de sammen en lille pige (se hende her)

Med tiden er det åbenbart gået fra at være det unge par imod forældrene, til at være Ninja turtle og forældre mod young Yenge og datter. Det er i hver fald sådan jeg ser det, uden at forstå, hvad der bliver sagt. Young Yenge er tilgengæld gode venner med Ninja Turtles lillebror Mevlüt.

Læs også >> Svært at være kæreste med muslim

Jeg har flere gange spurgt Taner til om Ninja Turtle og Young Yenge var glade, for når man kigger på dem ser det ud som de lever i hver deres verden. Han ser fodbold i Tv mens hun holder fest på balkonen med sine venner.

Taner har flere gange godt sagt Old Yenge (Ninja Turtles mor og Taners moster) kunne være lidt af en kælling. Hun har altid været meget sød ved mig, og altid forsøgt at snakke med mig, lige meget hvor ringe mit tyrkisk har været. Eftersigne stoppede hun også med at skændes med Taners mor efter jeg flyttede ind. Noget Taners familie er meget glade for.

Åbenbart har hun rykket sin energi over på svigerdatteren, eller rettere rundt om svigerdatteren.

Hvad jeg har observeret tyrkere gøre, er at de bagtaler hinanden til en helt masse mennesker i deres fælles kreds, men de konfrontere aldrig hinanden face-to-face om deres problemer med hinanden.

Læs også >> Til bryllup hos nogen, du heller ikke kender.

Problem NR. 1

I en længere periode har Old Yenge bagtalt Young Yenge til hele vejen vi bor på, samt besøgt hendes veninder og sagt de ikke skal besøge hende mere. Hvad grunden er har vi ikke fundet ud af.

I Danmark siger man ”Vi har kun det sjov, vi selv laver” i Tyrkiet hedder det ”Vi har kun det drama, vi selv skaber”

Young Yenge har arbejdet hele sommeren, som rengøringskone på et hotel. Ninja Turtle arbejder hele året.

De har åbenbart ikke fælles økonomi og som det forlyder, har han været meget fokuseret på at bruge hendes penge, og ikke sine egne. Hvorfor er ubesvaret og mine teorier er mange.

Derfor er Young Yenge nu flyttet ud til sin egen mor i Konakli og siger hun kun vender tilbage til sin mand, hvis han skaffer et nyt hjem til dem, væk fra hans familie. Tiden må vise hvad der kommer til at ske.

Update: Efter en måned blev de skilt, hvilket er meget sørgeligt.

1 Comment

  1. […] Før jul fortalte jeg om min tyrker families drama. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.