Go kart race i Alanya: Hvem var vinderen?

Go kart alanya, Alanya go kart, seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, oplevelser i Alanya, rejseblog alanya, blog om alanya, blog om Tyrkiet, Tyrkiet blog, expat i Tyrkiet

En hver god søndags picnic med Hotdogs, bliver naturligvis afsluttet med et drabeligt Go Kart race imellem venner!

Søndag var jeg til ”hotdog-til-morgenmad-picnic” ved Dim cay floden (læs indlægget her).
Vi havde placeret os ved Dim Cay floden, få hundrede meter fra Alanyas Go Kart hal.

Jeg er en ægte fartbølle forklædt i tøsetøj og høje hæle. Det er nok også grunden til drengene troede, jeg jokede, da jeg gentagende gange sagde jeg nok skulle slå dem (og at de ville græde efterfølgende).

10 minutters race kostede 40 tl pr. person, hvilket er helt fair pris sammenlignet med hvad jeg ved det koster i Danmark!

Læs også >> Min frokost i Alanya med Silas Holst

Go kart alanya, Alanya go kart, seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, oplevelser i Alanya, rejseblog alanya, blog om alanya, blog om Tyrkiet, Tyrkiet blog, expat i Tyrkiet
Kald mig bare Teletubbies-Tea (eller faktisk please lad hver)
Go kart alanya, Alanya go kart, seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, oplevelser i Alanya, rejseblog alanya, blog om alanya, blog om Tyrkiet, Tyrkiet blog, expat i Tyrkiet
Mig og mine Teletubbies venner!

Sikkerhed = Teletubbies

For at sikkerheden var i top, skulle vi have hjelm på, men da det er for varmt at have en motorcykel hjelm på, fik vi i stedet ”simobryder-hovedbeskyttelse på”. Ærligt talt så lignede vi teletubbies!

10 minutters race går super hurtigt når adrenalinen pumper, og man skal bevise overfor drengene, at man med lethed kunne slå dem på den 5000m2 store bane.

I vores race var Melike også. Hun var bestemt ikke en fart bølle. Jeg ved ikke hvor mange runder jeg kørte, men jeg ved jeg overhalede Melike 3 gange. Jeg ved også hun var rigtig god til ubevidst at blokere drengene i løbet, så hun hjalp mig helt sikkert, uden selv at være opmærksom på det!

Da løbet blev fløjet af, var jeg naturligvis NR 1!

Og selvom drengene ikke direkte havde tåre i øjnene, så var de ikke stolte af at være blevet slået!

Alanya´s Go Kart bane i Tosmur er super sjov og jeg kan varmt anbefale jer at prøve stedet, når I besøger Alanya. Det er ikke nødvendigt at booke en tid, man møder bare op. Find adresse og åbningstider her

INDHOLD I ARTIKLEN: GOKART I ALANYA, ALANYA GO KART, OPLEVELSER I ALANYA, SEVÆRDIHGEDER I ALANYA, ALANYA BLOG, BLOG OM ALANYA, BLOG OM TYRKIET, TYRKIET BLOG, VISITTURKEY, BLOG OM ALANYA, BLOG OM AT REJSE, ALANYA, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITALANYA, DANSK I TYRKIET, EXPAT TYRKIET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.