En anderledes picnic: Hotdogs til morgenmad

Tyrkisk skovtur, skovtur tyrkiet, hotdog itl morgen, mangal alanya, alanya mangal, expat i Tyrkiet, Tyrkiet expat, Dansker i Tyrkiet, søndag i alanya, danish travelblog, rejseblog

På et besøg i min ven Yasins apotek, blev hotdogs diskuteret.

Han nye kærlighed var hotdogs. Jeg kan også godt lide hotdogs!

Tyrkerne elsker deres “mangal”, hvilket er lidt det tyrkiske ord for Picnic/skovtur/grill i naturen, og jeg foreslog Yasin, at vi lavede en Hotdog-mangal søndag.

I mens vi var i gang med planlægningen af vores nye SUPER UNIKKE (jeg joker) picnic koncept, kommer Yasins kæreste Melike. Hun er total med på ideen, men hun skullel arbejde kl 13.00 om søndagen.

Derfor aftaler vi at det bliver Hotdog-til-morgenmad-mangal-søndag.

Lørdag smutter vi i Metro for at købe brød, pølser og tilbehør dertil. Jeg pakker mine hjemmelavede sultet agurker og min grill. Kl 09.00 søndag mødes vi og gik i gang med dagens morgenmad 😆
Min flotte hotdog, på min beskidte tallerken. Mine hjemmelavede agurker havde helt sikkert gjort min mormor stolt.

Hotdog til morgenmad

Jeg var dagens grillmaster, fordi jeg er min fars datter, og jeg kan finde ud af at starte en grill med kul uden at det tager hele søndagen.

Joken var, at hvis man ville hjælpe med grillen, skulle man først bade 10 minutter i Dim Cay floden (som er iskold) også måtte man komme med alle de gode råd man havde efterfølgende.

Kl 10.00 var de første oksekødspølser og hotdog brød klar! Ketchup, mayonnaise, sennup, BBQ sovs og sultet agurker blev flittigt sendt rundt.

Læs også >> Derfor kommer turisterne ikke til Alanya

Tyrkisk skovtur, skovtur tyrkiet, hotdog itl morgen, mangal alanya, alanya mangal, expat i Tyrkiet, Tyrkiet expat, Dansker i Tyrkiet, søndag i alanya, danish travelblog, rejseblog
Mine to kammerater Sevki og Alfter, som sammen har søgt skygge under et lille pamletræ

En lille smule skygge, så vi sidder tæt

Yasin og Melike var de første som var ankommet til dagens picnic sted, og de havde derfor valgt vores placering. Vi var ved Dim Cay floden på Kestel siden, ved siden af Go kart banen.

Ud af de måske 20 permanent opstillede steder der er langs floden, havde de uden tvivl valg DET VÆRSTE STED!

Flere af bænkene havde et overdækkede soltag, som gav skygge, men de havde valgt en uden. De havde valgt et sted med et træ (dem var der mange af) som naturligvis gav skygge, men efter som solen rykker sig i løber af morgenen, var der ikke skygge det samme sted længe.

Derudover havde de var SÅ dygtige til at finde det sted, hvor der uden tvivl var allerflest myrer. Så der var myrer overalt.

Men når man er sammen med gode venner, så er alle de små detaljer ikke. Vi rykker 9 personer sammen i de 4×4 meter skygge vi har.

Læs også >> Min frokost i Alanya med Silas HolstTyrkisk skovtur, skovtur tyrkiet, hotdog itl morgen, mangal alanya, alanya mangal, expat i Tyrkiet, Tyrkiet expat, Dansker i Tyrkiet, søndag i alanya, danish travelblog, rejseblog
Verdens bedste dessert, når man er på skovtur.

Skumfiduser til dessert

Når man er på skovtur / griller så er det OBLIGATORISK at riste skumfiduser, så det gjorde vi naturligvis også!

Vi gad naturligvis ikke stå i den brændende sol og riste skumfiduser, så vi lavede små skåle af sølvpapir, og lade et stykke kul deri. På 15 minutter spiste vi 2 poser skumfiduser.

Derefter brugte vi nogle timer med god musik, snak og en “morfar” i skyggen – også gik turen over i Go kart hallen!

Afslutningsvis synes jeg vi i fællesskab skal grine lidt af dagens coverfoto. Jeg sidder på dette billede med griltangen i min hånd (du kan ikke se den). Bag mig gik drengene i gang med et eller andet, så jeg tog min telefon op og tog dette foto. Alfer er i gang med en omgang totur massage på Safa mens Emre bare ligger og ignorer hele situationen.

INDHOLD I ARTIKLEN: MANGAL I ALANYA, TYRKISK SKOVTUR, TYRKISK MANGAL, HOTDOG GRILL, ALANYA BLOG, BLOG OM ALANYA, BLOG OM TYRKIET, TYRKIET BLOG, VISITTURKEY, BLOG OM ALANYA, BLOG OM AT REJSE, ALANYA, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITALANYA, DANSK I TYRKIET, EXPAT TYRKIET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.