Kravlenisse Anerkendelse!

gratis kravlenisser, download gratis kravlenisser

Fornyeligt skrev jeg (og gjorde lidt reklame) for Julegavertilalle.dk, en inspirationsside til julegave indkøbende i dette blogindlæg.

Udover inspiration, kan man på siden også downloade forskelligt julepynt – herunder nogle små kravlenisser, som jeg har designet.

Disse kravlenisser har nu opnået det jeg har navngivet “kravlenisse anerkendelse”. De er nemlig blevet pænt rost og fremvist på Danmarks største side om kravlenisser kravlenissernes-side.com.

Her har de søde ejere af siden valgt at sætte mit på forsiden af den flotte historiske side om kravlenisser, med teksten om mit første kravlenisse design, hvordan ideen opstod og hvor kravlenisserne gratis kan downloades.

Forsiden på kravlenissernes-side.com ser lige nu således ud ( Jeg er meget stolt!)

skaermbillede-2016-12-05-kl-17-49-25

Denne anerkendelse har bestemt været en af højdepunkterne i min december måned, og virkelig været den perfekte “betaling” for at sprede lidt julestemning og forære mine designs væk gratis.

Hvis du gerne selv vil downloade nisserne kan det gøres her!

Hvis du hænger nisserne op i dit hjem, så vil jeg SÅ gerne have et foto <3
Gem

3 Comments

  1. […] sidste gæsteblogger kom på, med indlægget “At springe ud i det“. Personligt fik jeg kravlenisse-anerkendelse for mit kravlenisse design og jeg skrev indlægget om hvad fordomme og forventninger der møder en, når man vender hjem til […]

  2. […] Før december 2016 fik jeg af søde Gitte et kalenderlys med holder til, og lyset blev flittigt tændt hver dag af både Taner og jeg. Manglen på julehygge var også grunden til jeg tegnede et gæt gratis kravlenisser, som alle kunne downloade og hænge op, og til min store glæde fik mine kravlenisser hurtig stor anerkendelse online. Læs indlægget om det her. […]

  3. […] er år lang fast læser på siden, så læste du måske sidste års blogindlæg med navnet “Kravlenisse anerkendelse“. Jeg var mega stolt af mig selv, da jeg skrev det indlæg. De kravlenisser jeg havde […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.