Min fætters kone er min mands søster

kappadokien, oplevelser i kappadokien, tyrkisk landsby, oplevelser i tyrkiet
Er du familie stort overskæg eller lille overskæg?

I Tyrkiet holder man det som de royale “gift dig indenfor familien eller gift dig med en udlænding” – det er naturligvis en joke 😉

Men det er ingen hemmelighed at der i Tyrkiet findes en del flere fætre og kusiner som er gift, end der findes i Danmark, og uden at have nogle præcise statistik på det, så findes der måske flere ægteskaber blandt familiemedlemmer i Tyrkiet end der findes danskere (altså 5,5 millioner)
I Taners familie har man altid været meget imod ægteskaber mellem familiemedlemmer, og derfor kommer de alle sammen altid fra forskellige landsbyer. I mit hoved kom ungkarlene ridende på deres hvide æsler og fandt en skøn jomfru i det nye eksotiske (nabo) landsby de var kommet til.

Fordi jeg ikke kan skrive om min egen familie skriver jeg om Sannes :p

I Sannes svigerfamilie er det heller ikke super udbredt, men da vi besøgte hendes svigerforældre i byen Abusagi udenfor Kappadokien for nogle weekender siden, fandt vi alligevel ud af at det lille landsby samfund med tiden var blevet en stor familie. Det fandt vi ud af da sætningen “han er min onkels søn, og hans kone er min mands søster” blev sagt af Sannes kærestes moster om Sannes svigerfar. Er du forvirret så ville sætningen fra Sannes svigerfar hedde “min kusines mand er min kones bror”. Der blandes dermed ikke blod fra den samme familie, men i stedet har 2 fra familie A forelsket sig i 2 fra familie B.

Noget der så gør denne historie endnu sjovere er deres efternavn. Sanne har tidligere skrevet dette indlæg om sin kærestes mor, hvis pigenavn var küçükbilyik (lille overskæg) men som fik efternavnet Büyükbıyık (store overskæg) efter hun blev gift. Modsat er det jo så for onklens kone, som er gået fra at være store overskæg til at blive lille overskæg.

Nu skal jeg naturligvis ikke kun drille Sannes familie, og derfor kan jeg afsløre, at bliver jeg en dag gift med Taner så komme rige til at hedde Kilinc til efternavn, hvilket betyder sværd :s
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.