Gæsteblogger: LoveAntalya.com

kappadokien, oplevelser i kappadokien, tyrkisk landsby, oplevelser i tyrkiet

For omkring en månedstid siden skrev jeg et gæste indlæg på Camillas blog Loveantalya.com. Nu har jeg inviteret Camilla til at gæsteblogge på min side. Camilla har haft frie hænder, og jeg synes personligt hun har skrevet et skide godt indlæg!


Jeg hedder Camilla Vennegaard og har bloggen www.loveantalya.com. For noget tid siden dumpede jeg ind i Tea Tougaard- sådan helt pludseligt. Det skete via blog-verdenen og vores fælles interesse om at blogge om Tyrkiet. Vi har siden kunne hjælpe hinanden lidt med flere forskellige små opgaver, hvilket egentlig er ret sjovt, når man sidder så langt fra hinanden, som vi gør.

15224650_10153946569326456_1163524231_o

Jeg skriver om Antalya – mest af alt fordi jeg simpelthen elsker den by og er kommet der igennem snart 20 år. Jeg har set Antalya udvikles og forandres og vokse sig større og større. Jeg bor desværre ikke dernede, så jeg skriver fra Danmark, men det gør nogle gange bare, at man bedre ser – og husker – hvad der sker med byen. På bloggen kan du følge med i nye og gamle opdagelser og få forskellige tips til at opleve byen.

Nu spørger du måske dig selv, hvorfor jeg skriver om Antalya, når de fleste danskere rejser til Alanya?

Læs også >> De bedste seværdigheder i Istanbul ifølge rejsebloggere og lokale

Det gør jeg af den simple grund, at min mand kommer fra byen (selvom han er født i Danmark), at en del af min svigerfamilie bor dernede og fordi jeg er kommet der igennem så mange år, at jeg betragter det som mit andet hjem. Hvis jeg skal vær helt ærligt har jeg kun været i Alanya 3 gange på 20 år, selvom det virker som en utrolig charmerende by. Antalya har simpelthen det hele for mig – det er et sted, hvor jeg ikke føler mig som turist, hvor jeg ikke bliver hevet fat i eller bliver tiltalt på dansk, og hvor jeg hver dag kan opleve noget nyt og spændende, hvis jeg har lyst til det.

15225267_10153946567516456_611131688_o

Antalya er en million-by, en af Tyrkiets største byer, og er et sandt ferieparadis for rigtig mange turister. Det betyder også, at det er rigtig mange muligheder for gode oplevelser, fordi byen er dét større end mange andre og derfor har meget mere forskelligt at byde på. Jeg kan rigtig godt lide anonymiteten i storbyen, så man ikke render på de samme mennesker hele tiden. Men man har underligt nok ikke fornemmelsen af kvælende storby, da Antalya er inddelt i mange forskellige kvarterer og med oplevelser spredt ud over byen og skønne strande til hver side (og en lille én midt i centrum). Der er ikke så mange danske og nordiske turister som i eks. Alanya og Marmaris. Hvorfor har jeg længe undret mig over, men det er der nok flere svar på.

Læs også >> 15+ Seværdigheder i Gudhjem, Bornholm

Så det er en af grundene til, at jeg startede www.loveantalya.com – for at udbrede kendskabet til byen og forhåbentlig åbne folks øjne for, hvilken muligheder der er. Og så fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være!!

Jeg skriver meget om byens historie, gode spisesteder, ideer til overnatning og små fiffige tips til spændende og sjove oplevelser i og omkring byen. For der er masser af dem – det er bare et spørgsmål om at kende dem og vove sig ud i det ukendte. Jeg kommer med råd til udflugter ud af byen, gode steder at holde picnic, skønne strande at bade fra og hvor man lige kan få dét ekstra, dén ekstra oplevelse, der får ferien til at skille sig ud fra de andre og gøre den mere mindeværdig.

15205802_10153946570496456_2136713395_o

Man kan ikke sige Tyrkiet uden at sige mad, så du kan indimellem også finde gode familie-opskrifter på forskellige tyrkiske retter på bloggen. Både de retter der er indviklede og de der er lige til.

På min facebook side er der indimellem konkurrencer, hvor man kan være heldig at vinde forskellige ting. Så hop med ombord, hvis du har lyst til at lære området eller maden bedre at kende. Du skal være så velkommen.

1 Comment

  1. […] Men Sanne og jeg er langt fra de eneste der blogger om Tyrkiet/Alanya. En af de andre danske blogs om Tyrkiet er LoveAntalya, som skrives af Camilla. Camilla har tidligere været gæsteblogger på min blog, læs indlægget her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.