Min opskrift på veganske fastelavnsboller

veganske fastelavnsboller, vegan fastelavnsboller, fastelavnboller til vegetarer, fastelavns vegan, fastelavnsboller, opskrifter på fastelavnsboller,

En vigtig ting at vide om mig er: JEG ELSKER FASTELAVNSBOLLER.

En vigtig ting at vide om min lillesøster er: HUN ER VEGANER.

Mens jeg elsker fastelavnsboller, og laver dem hele året rundt. Men min almindelige opskrifter duer ikke, når det kommer til min lillesøster.

Min lillesøster var i mange år vegetar, hvilket gjorde hun godt kunne få mine almindelige fastelavnsboller med æg og mælk, men for nogle år siden blev hun veganer, hvilket betyder 0% fra dyr, inklusiv mælk og æg.

Heldigvis for min søster bor hun i Danmark, hvor der er mange velsmagende alternativer til animalske produkter som f.eks soyadrik i stedet for mælk og smørbar i stedet for smør. Den udviklen er Tyrkiet ikke helt med på endnu. Selvom kød og animalske produkter ikke er hovedingrediensen i tyrkisk mad, så findes der modsat heller ikke veganske alternativer i så stort omgang som i Danmark.

Læs også >> 8 Superhelte kostumer til drenge

Nå, men jeg ELSKER fastelavnsboller, og min søster elsker vegansk mad. Derfor har jeg eksperimenteret mig frem til en veganske fastelavnsbolle, så vi sammen kan nyde en lækker varm fastelavnsbolle med creme og glasur.

Den opskrift vil jeg gerne dele med jer, da den blevet rigtig velsmagende, og der er med sikkerhed en masse andre søstre og veganer, som elsker fastelavnsboller.

Veganske fastelavnsboller, vegetariske fasteboller, fastelavnsboller vegetar, fastelavnsboller vegansk, veganske kager, vegan fastelavnsboller, fastelavnsboller uden æg,

Læs også >> 10 gratis fastelavnsmasker til piger og drenge

INDHOLD I ARTIKLEN: VEGANSKE FASTELAVNSBOLLER, FASTELAVNSBOLLER, FASTELAVNSBOLLER MED CREME, OPSKRIFT PÅ VEGANSKE FASTELAVNSBOLLER, FASTELAVNSBOLLER UDEN ÆG, FASTELAVNSBOLLER UDEN MÆLK, FASTELAVNSBOLLER UDEN MÆLK OG ÆG, VEGANSKE BOLLER, VEGANSKE BOLLER TIL FASTELAVN, VEGANSKE OPSKRIFTER, OPSKRIFTER PÅ VEGANSK MAD, VEGANSKE OPSKRIFTER PÅ ALMINDELIG MAD, VEGANSKE DESSERTER, VEGANSKE KAGER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.