Ms river governess, flodkrydstogt, Doanu flodkrydstogt, rejseleder donau flodkrydstogt, Bratislava, Danske flodkrydstogter, rejseleder arbejde

Har du nogensinde drømt om at komme på et flodkrydstogt?

Hvis du har, så forstår jeg dig godt, for det er en fantatisk ferieform.

Mit arbejde er at være rejseleder for danske rejseselskaber og et af de steder hvor jeg har arbejdet allermest er på Europas floder; Donau, Rhinen og Oder floden. Danube har jeg sejlet over 10 gange og har nydt hver eneste tur.

Det er forskelligt hvilke skibe jeg sejler på men dem jeg har sejlet mest på er M/S Der Kleine Prinz og M/S River Governess. Jeg har allerede lavet 2 videoer på M/S Der Kleine Prinz som du kan se her.

Nu her jeg også lagt en video af M/S River Governess skibet på min youtube kanal. I videoen giver jeg en guidet tur af hele skibet.

Flodkrydstogt – En rejse på et flydende hotel

En af fordelen ved et flodkrydstogt, er at man bor på skibet, som fragter én rundt. Det betyder at alt rejsetid er sejltid – og det er famne hyggeligt sammenlignet med at sidde i en bus.

På skibet har man sit eget værelse, som man kan bruge rejsetiden på, man kan f.eks tage en lur. Eller man kan bruge den på at drikke en drink eller en kop kaffe på soldækket eller i baren.

De fleste, næsten alle, måltider indtages også på skibet. Så rejsetid er også ofte spisetid.

Som nævnt ovenfor har jeg lavet videoer fra både M/S Der Kleine Prinz og M/S River Governess. Begge skibe og alle andre flodkrydstogt skibe, har værelser til gæsterne, reception, barområde, restaurant (med fast daglig menu, ikke menukort) og et soldæk, som er et af de hyggeligste steder at sidde på turen.

Nogle skibe har også en kaffe lounge, fitness rum, jakuzi og andre ting som man som gæst kan benytte sig af.

Ms river governess, flodkrydstogt, Doanu flodkrydstogt, rejseleder donau flodkrydstogt, Budapest, Danske flodkrydstogter, rejseleder arbejde

Det ser du på et Doanu flodkrydstogt

Hvis du gerne vil opleve en masse lande og europædiske hovedstader på kort tid, så er et flodkrydstogt en fantatisk måde at gøre det på. Både Rhinen og Donau tilbyder de muligheder, men min personlige favorit er helt sikker Doanu.

De turer jeg har lavet er gået fra Wien til Bukarest (eller modsat fra Bukarest til Wien). Jeg synes turen fra Bukarest i Romænien til Wien i Østrig er den bedste retning, fordi turen, groft sagt, bliver smukkere og smukkere undervejs.

Fra Bukarest lufthavn til skibet er der nogle timers kørsel og det synes jeg er bedst at få overstået først på rejsen. I Wien er lufthavnen tæt på centrum af byen, hvor skibene ligger til kaj. Så når turen er slut, er der kun en kort tur til lufthavnen. Min farvorit rejse tager 11 dage og på den tur ser man 7 lande og 5 hovedstæder.

Et 11 dags flodkrydstogt på Donau floden besøger man Romænien, Bulgarien, Serbien, Kroatien, Ungarn, Slovakiet og Østrig. På turen ser man hovedstaderne Bukarest, Beograd, Budapest, Bratislava og Wien. Konbinationen af turen er forskellig fra rejseselskab til rejseselskab.

INDHOLD I ARTIKLEN: FAKTA OM FLODKRYDSTOGTER, REJSEGUIDE TIL FLODKRYDSTOGTER, OPLEVELSER I BUKAREST, TUR PÅ FLODKRYDSTOGT SKIB, REJSELEDER PÅ FLODKRYDSTOGT, FLOTDKRYDSTOGT REJSELEDER, REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM FLODKRYDSTOGT, TRAVELBLOG, DANISH TRAVEL BLOG, TRAVEL BLOGGER, DONAU FLODKRYDSTOGT, FLODKRYDSTOGT DONAU, MS RIVER GOVERNESS, TUR PÅ MS RIVER GOVERNESS

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.