Min svigerfar vil ikke lade mig komme med i landsbyen

Mine svigerforældre er mine naboer og mod alt forventning går det på 3. år rigtig godt.

I morgen søndag er der bryllup for kusinen i landsbyen. Jeg skrev om hendes forlovelse i blog indlægget her

Olivensæsonen er i gang, og det betyder vi skal have lavet et utal kilo oliven spiselige (se opskriften her).   Taner kommer sent hjem i hverdagen, så torsdag satte jeg mig ind til mine svigerforældre for at hjælpe med olivene uden Taner. Mig og lillebror lavede lidt jokes og stemningen var god.

Min svigerfar, som jeg kalder Baba (betyder far på tyrkisk) ville have en rygepause, men kunne ikke finde sine cigaretter. Min svigermor, som jeg kalder Anne (betyder mor på tyrkisk) grinede og sagde “hvis du ikke har taget dine cigaretter ud af dit tøj, så ligger de i vaskemaskinen nu”.

Babe bliver sur over hans cigaretter er i vaskemaskinen, og lillebror har røget alle sine, så han kunne ikke få en cigaret. Som “straf” driller han Anne med at han ikke vil kører hende på arbejde mere, hun kunne gå.

Jeg trøster Anne med jeg har en bil denne måned, så jeg skal nok kører hende.

Som “straf” siger Baba jeg ikke må komme med i landsbyen til bryllup, hvis jeg kører Anna på arbejde

– Anne gav modsvar til baba og sagde det var hendes landsby (den by hun er vokset op i, Baba er fra en anden landsby) og Baba ikke måtte komme med, fordi han nu var dum!

Til sidst overgav alle sig – Baba kører Anne på arbejde, og alle tager med i landsbyen i morgen til bryllup. Billeder fra brylluppet kommer senere.

Her er billederne fra forlovelsen.

Tyrkisk bryllup, vandfald tyrkiet, mehmet

Tyrkisk bryllup, selfie tyrkiet, dansker i tyrkiet, dansk i tyrkiet, blog om tyrkisk, dansk pige i tyrkiet
En lille selfie 🙂
Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest
Dagens frisure i mit tykke tykke hår.
Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest
Hvem fanden snakker han med?! Er alle han kender ikke til hans forlovelsesfest?!

Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest

Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest
Skal / Skal ikke åbne en tørklæde butik? Det virker som en forretningside med god indtjening i!

Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest Tyrkisk bryllup, forlovelsesfest, tyrkisk forlovelsesfest tyrkisk forlovelsesfest, tyrkisk brud, bryllup i tyrkiet, forlovelse i tyrkiet

 

 

Gem

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.