Alanya

Når ens kæreste IKKE arbejder i turismen

kæreste i turistbranchen, kæreste alanya, parforhold alanya, alanya parforhold,

Der er hvert år utrolig mange piger fra Europa, som forelsker sig i Tyrkiets flotte mænd.

Jeg vil skyde på 70-90% af de piger forelsker sig i tyrkiske drenge og mænd arbejder i turismen forskellige steder i Tyrkiet.

Faktisk hører jeg meget sjældent om andre forhold end mit eget, hvor manden ikke arbejde i turismen.
Den naturlige årsag til at  dreng er turistbranchen og piger fra Europa finder sammen, er naturligvis at turisterne (pigerne) møder drenge og mænd der aktivt arbejde med at servicere eller handle med turisterne. Nogle forhold er ægte kærlighed, men desværre ser jeg også en god portion forhold, som for fyren udelukkende handler om at få et visum til Europa og drømmen om et bedre liv opfyldt.

Min kæreste Taner er dog modsat slet ikke så “eksotisk”. Taner er nemlig (noget så røvsygt som) revisor. Det er det han er og det eneste han har været siden han fik en læreplads som 17 årig.

Men hvad er så forskellen?

Når jeg sammenligner mit forhold med Mr. Revisor, med mine veninder der har kærester og mænd som arbejder med turismen så er der 3 betydelige forskelle: arbejdstimer, løn og tilgængelighed. Lad mig forklare:

Arbejdstimer.
Taners arbejdstimer er faste hver dag, hele året, og han har ALTID fri om søndagen. Taner har yderst sjældent overarbejde og jeg kan med et interval på 15 minutter præcist regne ud, hvornår han er hjemme. Mange der arbejder i turismen har fri om vinteren og arbejder som en gal om sommeren. De fleste jeg kender ved ligeså heller ikke hvornår de har fri for arbejde, og hvornår de igen har en fridag.

Løn.
Taners løn er ligesom hans arbejdstimer faste, og lønnen bliver altid udbetalt den samme dag i måneden. Lønnen forhandles på årlige MUS samtaler. De fleste jeg kender i turistbranchen ved ikke, hvad deres løn er eller bliver fra måned til måned. Nogle måneder kan de tjene rigtig godt, fordi de kan lave en stor kommission, mens de andre måneder og om vinteren ikke tjener noget. Jeg ser og hører desværre også om mange i turistbranchen, som ikke ved hvornår de får udbetalt løn, det er op til deres chefs humør og om han synes han har tjent nok. Modsat er der i turistbranchen også muligheden for at tjene gode penge, hvis man arbejder godt, den mulighed har Taner ikke.

Tilgængelighed.
Når Taner er på arbejde snakker vi næsten ikke. Når han holder pause får jeg som regel en sød SMS eller et opkald fra ham, men resten af dagen arbejder han fokuseret og har ikke tiden til at skrive. Jeg ringer selv kun til Taner i yderste nødstilfælde og jeg kan ikke besøge ham på hans arbejde for at “hænge ud”.

Drengene i turismen har en anderledes “fri” arbejdsdag. De han ikke forlade arbejdspladsen, men de kan sagtens havde venner eller kæresten siddende på arbejdspladsen til at snakke og hygge, når der ikke sker det store. Min venindes kæreste er også rigtig god til at skrive og ringe til hende mens han er på arbejde.

Konklusion

For mig fungere et parforhold med en kæreste som har en fast hverdag. Jeg elsker, jeg ved hvor han er hvornår, og hvornår han har fri. De faste arbejdstimer giver rutiner, og det gør jeg kan planlægge mit eget arbejde samt tid med veninderne. For andre fungere denne type forhold helt sikkert ikke, og er meget glade for deres hverdag, hvor kæreste arbejder i turismen.

For mig skal hver enkelt parforhold finde sin egen måde at være par på, og lykken vil altid være vigtigere end arbejdstitlen. Nu kender i lidt til mit parforholds hverdag, og hvis du har lyst til at dele din hverdag eller en kommentar så er du yderst velkommen til det nedenfor.
Gem

Gem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.