Alanya Den tyrkiske hverdag

Når ens kæreste IKKE arbejder i turismen

ramadanen med en muslimsk kæreste, gode råd til en fastende kæreste, kæreste der faster, kærester med en tyrker, kærester med en muslim, den tyrkiske fastemåned

Der er hvert år utrolig mange piger fra Europa, som forelsker sig i Tyrkiets flotte mænd.

Jeg vil skyde på 70-90% af de piger forelsker sig i tyrkiske drenge og mænd arbejder i turismen, forskellige steder i Tyrkiet.

Faktisk hører jeg meget sjældent om andre forhold end mit eget, hvor manden ikke arbejde i turismen.

Den naturlige årsag til, at dreng er turistbranchen og piger fra Europa finder sammen, er naturligvis at turisterne (pigerne) møder drenge og mænd, der aktivt arbejde med at servicere eller handle med turisterne. Nogle forhold er ægte kærlighed, men desværre ser jeg også en god portion forhold, som for fyren udelukkende handler om at få et visum til Europa og drømmen om et bedre liv opfyldt.

Min kæreste er dog modsat slet ikke så “eksotisk”. Han er professionel fotograf og videograf. Hans erhvervsmæssige kontakt er med forretningerne, som booker ham til jobs og han har sjældent kontakt med turister, med undtagelse af, når vi har photshoots med Alanya.Dk Photography.

Ramadanen i Tyrkiet, Ramadanen dagbog, hvordan er det at faste, hvordan overlever du din kæreste faster, dansker i Tyrkiet, Islamsk ramadan, dansker i udlandet

Men hvad er så forskellen?

Når jeg sammenligner mit forhold med Mr. fotograf, med mine veninder der har kærester og mænd, som arbejder med turismen så er der 3 betydelige forskelle: arbejdstimer, løn og tilgængelighed. Lad mig forklare:

Arbejdstimer

Mine kærestes arbejdstimer afhænger af hans kunder. Nogle dage arbejder han rigtig meget mens andre dage er meget rolige. Vi arbejdet begge på vores kontor, så vi har mulighed for at bruge rigtig meget tid sammen i arbejdstiden. Han styre 100% selv sin arbejdsdag og det er rigtig fedt.

De fleste jeg kender, som arbejder i turismen, ved ikke hvornår de har fri fra arbejde og hvornår de igen har en fridag.

Løn

De fleste i turistbranchen ved ikke, hvad deres løn er eller bliver fra måned til måned. Nogle måneder kan de tjene rigtig godt, fordi de kan lave en stor kommission, mens de andre måneder og om vinteren ikke tjener noget.

Jeg ser og hører desværre også om mange i turistbranchen, som ikke ved hvornår de får udbetalt løn, det er op til deres chefs humør og om han synes, han har tjent nok. Modsat er der i turistbranchen også muligheden for at tjene gode penge, hvis man arbejder godt, med at sælge til turisterne.

Safa har månedlig kontrakter med de virksomheder, han arbejder med samt en masse opgaver f.eks med reklamevideoer for virksomheder. Selvom hans løn ikke er fast hver måned, så har han kontrakt på hans indkomst.

Tilgængelighed

Som sagt så arbejder Safa og jeg sammen, hvilket gør han er meget tilgængelig. Han har tid til at hjælpe mig i løbet af dagen og vi spiser altid morgenmad og frokost sammen. I de perioder, hvor der er mindre arbejde er vi gode til at se en film sammen eller tage på ture.

Safa har også været med mig på Nordcypern, hvor jeg var rejseleder og han samtidig lavede en reklamevideo for firmaet, som jeg var rejseleder for.

Drengene i turismen har en anderledes “fri” arbejdsdag. De kan ikke forlade arbejdspladsen, men de kan sagtens havde venner eller kæresten siddende på arbejdspladsen til at snakke og hygge, når der ikke sker det store.

Konklusion?

For mig fungere et parforhold med en kæreste som har en hverdag, som er ligesom min egen. Jeg elsker, jeg ved hvor han er hvornår, og hvornår han er færdig med en opgave. For andre fungere denne type forhold helt sikkert ikke, og de er måske meget glade for deres hverdag, hvor kæreste arbejder i turismen.

For mig skal hver enkelt parforhold finde sin egen måde at være par på, og lykken vil altid være vigtigere end arbejdstitlen. Nu kender i lidt til mit parforholds hverdag, og hvis du har lyst til at dele din hverdag eller en kommentar så er du yderst velkommen til det nedenfor.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.