Når ens kæreste IKKE arbejder i turismen

tyrkisk kæreste, kæreste med en tyrker, parforhold i Tyrkiet, kæreste i turismen, parforhold i Tyrkiet,

Der er hvert år utrolig mange piger fra Europa, som forelsker sig i Tyrkiets flotte mænd.

Jeg vil skyde på 70-90% af de piger forelsker sig i tyrkiske drenge og mænd arbejder i turismen, forskellige steder i Tyrkiet.

Faktisk hører jeg meget sjældent om andre forhold end mit eget, hvor manden ikke arbejde i turismen.

Den naturlige årsag til, at dreng er turistbranchen og piger fra Europa finder sammen, er naturligvis at turisterne (pigerne) møder drenge og mænd, der aktivt arbejde med at servicere eller handle med turisterne. Nogle forhold er ægte kærlighed, men desværre ser jeg også en god portion forhold, som for fyren udelukkende handler om at få et visum til Europa og drømmen om et bedre liv opfyldt.

Min kæreste er dog modsat slet ikke så “eksotisk”. Han er uddannet i økonomi og har været 13 år i den samme virksomhed. Han har været manager for flere af afdelingerne og sidste år blev han manager for Ejendomsmægler afdelingen, som dog giver ham lidt kontakt med turister, som ønsker at købe en bolig i Alanya. Dog er der ikke mange unge piger som ønsker at købe en bolig, så han møder sjældent piger igennem hans arbejde.

tyrkisk kæreste, kæreste med en tyrker, parforhold i Tyrkiet, kæreste i turismen, parforhold i Tyrkiet,
Mig og min kæreste Taner til julemarkedet.

Men hvad er så forskellen?

Når jeg sammenligner mit forhold med min kæreste Taner, med mine veninder der har kærester og mænd, som arbejder med turismen så er der 3 betydelige forskelle: arbejdstimer, løn og tilgængelighed. Lad mig forklare:

Arbejdstimer

Mine kærestes arbejdstimer er fastsat af kontoret, so han har altid fri på samme tid – dog med undtagelse af nogle få telefon opkald udenfor hans arbejdsdag. Han har altid fri om søndagen og på alle tyrkiske helligdage. Han har også 30 dages ferie om året, som han selv er herrer over. Det gør jeg altid ved hvornår han er på arbejde og hvornår han har fri. Han har arbejde hele året rundt.

De fleste jeg kender, som arbejder i turismen, ved ikke hvornår de har fri fra arbejde og hvornår de igen har en fridag. Mange har kun job i sæsonen og derfor intet job i vintermånederne.

tyrkisk kæreste, kæreste med en tyrker, parforhold i Tyrkiet, kæreste i turismen, parforhold i Tyrkiet,
Taner med hans lillebror Mehmet. Mehmet er glad for vi har lige taget nogle skønne billeder af hans vielsesringe før hans forlovelsesfest.

Løn

De fleste i turistbranchen ved ikke, hvad deres løn er eller bliver fra måned til måned. Nogle måneder kan de tjene rigtig godt, fordi de kan lave en stor kommission, mens de andre måneder og om vinteren ikke tjener noget.

Jeg ser og hører desværre også om mange i turistbranchen, som ikke ved hvornår de får udbetalt løn, det er op til deres chefs humør og om han synes, han har tjent nok. Modsat er der i turistbranchen også muligheden for at tjene gode penge, hvis man arbejder godt, med at sælge til turisterne.

Taner har en kontrakt med en fair fast løn, så vi kan budgettere vores månedlige indtægter med vores udgifter. Det skaber tryghed og ro i hverdagen at vide vi altid kan betale vores regninger, gå ud at spise og spare op til vores fremtidige drømme.

Læs også >> 20 historiske fakta du (måske) ikke vidste om Tyrkiet

tyrkisk kæreste, kæreste med en tyrker, parforhold i Tyrkiet, kæreste i turismen, parforhold i Tyrkiet,
Tilgængeligheden før blandt andet at vi kan tage på miniferier, som denne til Antalya.

Tilgængelighed

Som sagt så arbejder Taner på etkontor, hvilket gør han er meget tilgængelig, hvis jeg har brug for at ringe til ham og til at hjælpe efter arbejde. Om aftenen, på søndage, helligdage og i ferierne har vi masser af tid sammen, hele året rundt.

Drengene i turismen har en anderledes “fri” arbejdsdag. De kan ikke forlade arbejdspladsen, men de kan sagtens havde venner eller kæresten siddende på arbejdspladsen til at snakke og hygge, når der ikke sker det store. Det kan Taner ikke, og det er også fint for mig, jeg skal jo selv arbejde i dagtimerne.

Læs også >> 20 Kulturchok fra Expats i Tyrkiet

tyrkisk kæreste, dansker i Tyrkiet, kæreste med en tyrker, Taner, Blog on Tyrkiet, Tyrkiet blog

Konklusion?

For mig fungere et parforhold med en kæreste som har en hverdag, som er ligesom min egen. Jeg elsker, jeg ved hvor han er hvornår, og hvornår han er færdig med at arbejde. For andre fungere denne type forhold helt sikkert ikke, og de er måske meget glade for deres hverdag, hvor kæreste arbejder i turismen.

For mig skal hver enkelt parforhold finde sin egen måde at være par på, og lykken vil altid være vigtigere end arbejdstitlen eller jobbet. Nu kender i lidt til mit parforholds hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.