Min rejser i Juni: Nordcypern og Israel

rejseblog, nordcypern, rejseblogger, danske rejsebloggere, tyrkiet blog, tyrkiet rejseblog

Året startede med ture rundt i Danmark, hvor jeg var i min hjem by Silkeborg og på tur til Skanderborg og København.

I Februar gik turen hjem til Tyrkiet/Alanya – og videre på eventyr i Tyrkiet.

Når jeg har et par ledige dage i Alanya, så er kufferten næsten altid pakket, så jeg kan komme ud og få nye oplevelser. Siden februar har min rejser i Tyrkiet gået til Antalya, Pamukkale og Kappadokien.
Jeg har ikke haft mange muligheder for længere rejser de sidste måneder, da jeg har arbjedet på højtryk på at få magasinet klar. Mit nye magasin kom fra trykken sidste fredag og det betyder der nu igen er ro på min hverdag – OG TID TIL AT REJSE.

Nordcypern, oplevelser på nordcypern, dansk guide på nordcypern

Nordcypern og Israel HERE I COME!

Denne weekend eller næste weekend går turen til Nordcypern, som jeg besøgte 8 gange i 2017. Rejsen er en arbejdstur, hvor de sidste ting skal forberedes til sæsonen på Cypern, hvor jeg kommer til at bo det meste af juli.

Jeg glæder mig som et lille barn til at blive genforenet med skønne Cypern! Øen byder på vidunderlig natur, skøn mad, søde personligheder og skønt vejr. På Cypern føler jeg mig tryg og hjemme.

D. 18 juni går turen tilgengæld til et sted, jeg slet ikke kender endnu, nemlig Israel.

I 6 dage skal jeg, sammen med min veninde Rebecca, udforske Tel Aviv, Jerusalem og det døde hav. Pga mit magasin stess har Rebecca har overtaget styringen med det praktiske omkring rejsen,  såsom hotel bookinger og transport. Det har været en kæmpe hjælp for mig, så jeg blot skulle booke en flybillet.

Rejserne til Jerusalem og Nordcypern, sammen med mine fornylig overstået ture til Kappadokien og Pamukkale betyder også der snart kommer fuld kald på rejsebloggen!

Har du nogle gode råd eller ønsker til indlæg, du gerne vil jeg skriver, så smid en kommentar eller send mig en mail på hello@teatougaard.dk

 

1 Comment

 1. Hej Tea
  Det lyder som nogle rigtig spændende ture, du har på programmet.
  Jeg har været i Israel fire gange og elsker det lille land.
  De sidste to ture, har vi blogget om vores oplevelser. Måske du kan få lidt inspiration til, hvad I skal se.
  http://twodanesontour.com/?cat_id=910

  Glade rejsehilsner
  Anne Marie/Two Danes On Tour

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.