En vild oplevelse til klarsyn

klarsyn, snak med død søster, klarsyn silkeborg

I mandags skrev jeg dette indlæg om at jeg skulle til klarsyn med min mor og lille søster.

Mit store ønske var at min afdøde lillesøster Trine ville “komme” og vi fik mulighed for at høre fra hende – det skete, men ikke som jeg troede.

Hvordan genfortæller jeg til andre (på min blog) når min afdøde søster dukker op igennem en clairvoyant til et arrangement med 70 andre. Jeg har tænkt meget over hvad, jeg skal skrive, og jeg er stadig usikker. 
Inden vi tog til klarsyn forklarede min mor mig, at clairvoyanten snakkede hurtigt. Når hun fik kontakt med en ånd fandt hun via spørgsmål ud af hvem ånden tilhørte. Var den ens afdøde skulle man bare spørge på clairvoyantens spørgsmål med ja og nej – også 1-2-3 var hun i gang med en anden ånd et andet sted.

Min mor talte sandt, hun snakkede godt nok hurtigt! Hun fandt lynhurtigt hvem ånden hørte til, fortalte en 10-20 ting også var hun videre. Nogen gange blande den ene ånd sig i den anden ånd, og præcis det skete hos os. Det var nemlig ikke kun min søster men også min mormor der kom. De kom på samme tid.

Jeg vil ikke gå for meget i detaljer omkring oplevelsen, da jeg tror det er alt for svært at forklare på tekst, og det kan hurtigt komme til at virke “cirkus” agtigt at forsøge at forklare.

Men jeg vil gerne fortælle om oplevelsen i store træk.

Det starter med clairvoyanten fortæller det er en datter, og finder frem til min mor. Derefter fortæller hun en masse ting om Trine, som vi alle kan bekræfte. Til min “skuffelse” handler det hele om døde-Trine, hvor hun fortæller om hvordan min mor klippede en tot af hendes hår da hun var død, at der var sindssygt mange mennesker til hendes begravelse, at jeg stoppede på efterskole før hun døde og at hendes dødsdag snart kom op. Døde-Trine ting er de ting der gør ondt, og jeg ville meget hellere have hørt om nogle er de ting jeg i mange år har bekymret mig om. Det er ting som: kunne hun høre os da hun lå i koma, om hun havde smerter, om hun havde et godt liv og sådan ting. Noget der kunne skabe ro.

Trine tougaard, tougaard
Mig og min lillesøster som små.

Kontakten gik super super hurtigt, det varede maks nogle minutter. Clairvoyanten sprang videre fordi “en dame presser på for at komme igennem”, med det samme vidste vi det var min mormor. Mormor og Trine er begravet side om side og det var på mange måder naturligt de begge var der. Det var en underlig oplevelse.

Beklager dette indlæg er lidt “hurtigt” og udetaljeret. Jeg vil meget gerne fortælle jer om min oplevelse, men samtidig er det en ting, der er super svær at skrive om. I fremtiden håber jeg at prøve en privat seance med en clairvoyant, hvor jeg måske kan få svar på nogle af mine spørgsmål. Har andre af jer haft en lignede oplevelse, så vil jeg rigtig gerne hører fra dig. 

 

 

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.