Er jeg klar til Klarsyn?

clauviorant, klarsyn silkeborg, klarsyn,

For en håndfuld måneder siden var min mor og lillesøster til klarsyn.

Efterfølgende fortalte min mor mig om oplevelsen, hvor clairvoyanten havde ramt en dame der, minde om min mormor. Clairvoyanten ramte 100% plet på nogle meget personlige punkter og min mor var sikker på at kontakten havde været med min mormor.

Klarsyn eventet de havde været til var et åbent arrangement, hvor man ikke skulle tilmelde sig, men bare møde op kl 19.00. Det betyder også at clairvoyanten have 0% chance for at google eller research personerne der var til stede, eftersom hun ikke vidste, hvem der mødte op.

Jeg tror på der er mere mellem himmel og jord. Min lillesøster Trine døde for 11 år siden, og efterfølgende havde jeg en række oplevelser, som jeg er 100% sikker på er forbundet med hendes ånd.

Da min mor og søster var afsted første gang var håbet at Trine ville dukke op.  Fordi de “ventede” på Trine, bemærkede de næsten ikke at clairvoyanten forklarede meget om en dame (min mormor). Det gik op for dem, at ingen andre i publikum genkendte ånden, men at alt passede på mormor, inklusiv den ring min mor havde fået på min mormors dødsleje (og hvordan ringen skulle videre til den næste en dag). Den “næste” er mig, og eksemplet er så markant fordi ringen er en ring jeg rigtig gerne vil have en dag – noget min mor godt ved. Ingen mennesker i verden kan dog vide dette, for samtalen er foregået 1-1 i Tyrkiet. Derfor tror jeg blandt andet på seancen var ægte.

Kommer min søster i morgen?
Jeg ved min ene søster kommer, men kommer min afdøde søster Trine mon?

Hvordan vil jeg reagere hvis hun gør? Hvad vil jeg allerhelst fortælle hende, hvis hun er der?

Der er jo uden tvivl 1000 ting jeg gerne vil sige til hende, men vi kommer jo til at være en mellemstor forsamling, så jeg kan jo ikke snikke-snakke med hende en hel aften.

Udover min søster er der desværre også en masse andre afdøde i mit liv, og måske kommer der en jeg slet ikke havde regnet med?

Mest sandsynligt er det dog, at ingen jeg kender kommer. Der er nemlig også mange andre til stede, og måske kommer deres afdøde til at være dem der trænger igennem.

Ingen tvivl skal der dog være om at jeg er utroligt spændt! Kommer Trine forbi, så kommer der et blogindlæg om det!

 

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.