De 3 bedste sandwich steder i Silkeborg

sandwich silkeborg, bedste sandwich i silkeborg, sandwich steder silkeborg, silkeborg sandwiches

Findes der en bedre frokost end sandwiches?

De smager godt, de er hurtige at indkøb og de fås i et utal af varianter.

Min personlige favoritter er kylling og bacon eller en god hjemmelavet tunmousse.

Fra jeg var 13 år til jeg blev 18 år arbejde jeg hos en sandwich butik i Silkeborg ved navnet Birgits smørrebrød. Indtil fornyelig eksisterende smørrebrøds / sandwich butikken stadig, men i dag er der en blomsterbutik i lokalerne.

Heldigvis har jeg 3 andre steder i Silkeborg, hvor jeg fast køber mine sandwichs. Hvis du er sandwich elsker som mig, eller turist i Silkeborg – Så er denne liste til dig!

NOTE: Listen er i tilfældig rækkefølge, da alle stederne deler en 1. plads hos mig!

bagelshoppen silkeborg, silkeborg sandwich, bedste sandwich steder i silkeborg

The Bagel Shop, Silkeborg.

En bagel er et rundt brød med hul i midten – Hullet kunne de godt have undladt, for brødet smager fantastisk og det er svært at få nok af det.

The Bagel shop ligger i centrum af Silkeborg, ikke langt fra Silkeborg bibliotek og Handelsskolen.

Hos The Bagel shop vælger du først dit brød, så smørelse, derefter grøntsager (salat, majs, ærter, feta ost, agurk osv) og til sidst dit kød /fisk. Derefter deles bagelen i to og pakkes ind, så du kan tage den med hjem.

Jeg spiser altid min bagel med tunmousse, da The Bagels shops tunmousse er super lækker, cremet, og de er ikke nærige med den.

Kontakt information til The Bagel Shop:

Tlf:  86 82 74 67
Web: www.thebagelshop.dk


Uptown, Silkeborg

Uptown er den sandwich butik, jeg har haft det længste kærlighedsforhold til. Dags dato er det på omkring 13 år. Butikken ejes af det sødeste par, som altid tager sig tid til en lille snak, mens de servicere.

Uptown ligger på borgergade udenfor Silkeborg, og det virker altid som et naturligt stop på vejen hjem. Hos Uptown kan du få sandwich med et stort udvalg af fyld, og sammen med ekspedienten vælger du, hvad dressing og fyld, der skal i din sandwich.

Hos Uptown spiser jeg sandwich med tunmousse eller kylling og bacon. Lige meget hvilken af dem jeg får, får jeg altid masser af dressing!

Kontakt information til Uptown:

Tlf:  86 82 75 02
Web: uptowntakeaway.dk


Regatta, Silkeborg

Regatta er for mange sikkert et forvirrende navn, for i Silkeborg har vi Regatta ildfestival og Regatta, som lavet skønne italienske sandwiches.

Regatta (sandwich stedet) er et af de steder jeg altid ender, når jeg er på shopping i Silkeborg.

Regatta ejes af den skønneste (og til tider forvirrende) italienske kvinde. Brødet og dressingerne til deres sandwich er lavet fra bunden. Lige meget hvor meget jeg prøver, så kan jeg aldrig spise en Regatta sandwich pænt.

Jeg spiser altid sandwich med kylling og bacon med ekstra dressing hos Regatta. Hvis du også vil besøge Regatta i Silkeborg anbefaler jeg, at du undgår Handelsskolens frikvarter, da butikken er kaos på det tidspunkt.

Kontakt information til Regatta:

Tlf:  86 80 33 55
Web: www.regattasandwich.dkDette var min liste over de steder, jeg køber mine sandwichs i Silkeborg.

Er du enig eller uenig med min liste? Smid en kommentar ↓

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.