3 dages Museums tur til Antalya

Antalya, oplevelser i Antalya, blog om Alanya, blog om Antalya, Hadrians port,

For mig er vinteren i Alanya skøn. Der er fladet ro på byen og jeg kan finde tid og overskud til at komme ud og se lidt mere i Tyrkiet.

Forrige weekend var Taner og jeg i Olympos, hvor der var fantastisk t-shirt-vejr hele weekenden. Over de sidste 9 dage er temperaturen dog blevet en del køligere, og jeg er glad for, vi var af sted mens vejret var varmt.

Men min kærlighed skal jo fordeles lige mellem kæreste Taner og veninde Sanne (danskityrkiet). Derfor skal mig og Sanne nu på udflugt nogle dage.

Modsat Taners kalender, som kun er ledig nogle få dage om året, så er Sannes og min kalender ene af blanke sider, som vi selv skal fylde ud med arbejde og underholdning. Det betyder også at vi har været skrækkelige til at sætte en dato på, hvornår vi ville af sted på udflugter. Først var planen for denne tur torsdag til lørdag, også ville vi have taget Sannes svigermor og veninde Birthe med op til bjerghuset onsdag, men pludselig havde Sannes svigermor besluttede sig for, at hun nok blev køresyg på turen, også ville hun ikke af sted. Turen var ellers planlagt fordi Sannes svigermor ikke havde plukket oliven tidligere, og det var så meningen hun skulle prøve det.

Derfor er vores afgang til Antalya blevet rykket så vi tager af sted onsdag til fredag. Vi har begge lavet et tyrkisk museumskort, så vi forventer at spare mange penge på indgange på museerne i Antalya om omegn. Normalt koster et museums entre ca. 20 tl. Vi har købt et museums kort der kan bruges på 300 forskellige museums for 50 tl.

Er vi blevet for tyrkiske?

Når man flytter til en ny kultur adoptere man hurtigt mange ting ind i sin hverdag. Vi har nok desværre adopteret det med at tjekke tingene i sidste øjeblik. Selvom denne tur har været planlagt i flere uger, har vi stadig ikke skrevet ned hvad det er for nogle museums vi forventer at besøge.

Har til morgen har jeg dog lavet en liste med dem jeg gerne vil se. De er:

Kaleiçi Museum
Legetøjs museet i den gamle bydel
Mustafa Kemal Atatürk hus i Antalya
Minicity Antalya museum
Kvinde museet
Antalya by museum
Det arkæologiske museum

Om man kan nå alle museerne på 3 dage må tiden jo vise, først og fremmest skal jeg nok tage mig sammen til at booke et hotel til turen, hvis vi skal køre i morgen.
INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I TYRKIET, REJSER TIL ANTALYA, SEVÆRDIGHEDER I TYRKIET, OPLEVELSER I ANTALYA, GODE REJSERÅD, REJSEBLOG, REJSETIPS, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET, MINE REJSERÅD, REJSER I TYRKIET REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, OPLEVELSER I TYRKIET, BLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM ALANYA, ALANYA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

Gem

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.