5 sandheder om mig og datinglivet i Alanya

alanya, dansker i alanya, dansker i Tyrkiet

Så gik der 1,5 år som single

Jer der har fulgt bloggen længe har sikkert før i tiden læst om mit liv med min tidligere partner og hans familie, som overordnet gik utroligt godt på trods af kulturforskelle, sprog vanskeligheder og et kæmpe spring i livet fra “ny i Alanya” til “selvstændig med succesfuld virksomhed”.

Jeg lavede ikke det store “reklame” da vi slog op. Derfor er der også mange som stadig spørg til os, hvilket er helt oka. Jeg har over det sidste år også hørt mange rygter om mig selv. Jeg er åbenbart flyttet og gang i en helt masse. Dette er dog ikke alt sammen sandt.

Århus rejseblog, rejseblog århus, blog om århus, tea tougaard, rejseblogger, rejsebloggen, danish travelblog, hverdag i tyrkiet, hverdag i Alaya, blog om Alanya, Alanya blog,

Tilbage til dagens emne: singlelivet i Alanya.

Mange turister ved Alanya er en drømme by, hvis du gerne vil have en hurtig sommerflirt eller et one-night stand (sorry men det er sandheden om denne forgiftede by).

6 år i Alanya betyder man lærer rigtig meget om byen (haha som jeg lever af at skrive om) og jeg vil gerne dele nogle hardcore sandheder om mig selv og dating livet her.

Læs også >> Kan man vide om ens kæreste er (u)tro?

1. Jeg dømmer dig på dit job

Havde jeg været i Danmark havde en mands job title ikke været det, jeg havde dømt ham på, men det er det i Alanya. Alt hvad der hedder bartendere, tjenere, hotel arbejdere, tattoo shop og lignede er fyre jeg holder mig langt væk fra. Oka oka der er sikkert nogle gode fyrer som arbejder i disse jobs, men 80-90% er ikke og jeg har ikke tiden eller energien til at finde de gode 10%.

2. Er du for religiøs er jeg ikke interessant

Men hvis en fyr dyrker islam på et højt niveau, så kommer det ikke til at fungere i fremtiden. Jeg respektere alle former for religion, men er man for forskellige på det punkt, så kommer det unægteligt til at skabe problemer i fremtiden. Derfor hvis jeg undgår at starte noget, så undgår jeg også at skulle have samtaler, jeg ikke ønsker i fremtiden eller konfronteres med problemstillinger, som jeg ærligt ikke gider have.

3. Du skal have styr på din økonomi

Penge er ikke alt men det er alligevel noget. Jeg har styr på min økonomi og jeg kan uden problemer forsørge mig selv og mine drømme. Modsat gider jeg ikke forsørge en mand, fordi han lever “fra løn til løn” og ikke kan spare sammen til at rejse, gå ud og spise eller har råd til at lave noget sjovt. Jeg kender rigtig mange tyrkiske mænd som skylder mange penge til familie, venner eller banken. De problemer gider jeg ikke skulle forholde mig til. Penge giver frihed og har han ikke den frihed, så er han ikke sjov at date.

4. Nej, du elsker mig ikke

Alanya’s mænd er kongerne af store ord. Efter 1 uge kan de sig “jeg elsker dig”, ” du er min eneste ene” osv. Jeg er en voksen kvinde og jeg ved at kærlighed tager tid. Hvis du for hurtigt kan sige disse ord, så har du ikke investeret nok i at lærer mig og kende men i stedet forelsket dig i en ide. Vi vil alle gerne hører søde ord, men jeg tror langt de fleste hellere vil hører sande ord. Det vil jeg i hvert fald.

Læs også >> Svært at være kæreste med muslim

5. Jeg er ikke en billet til Europa

En europæisk, og i Alanya særligt en skandinavisk pige, er for mange mænd en billet til Europa. Europa er drømmen for mange og det er også fair nok, så skal de bare ikke date mig! Jeg er glad for mit liv i Alanya og planlægger ikke at flytte tilbage til Danmark. Jeg elsker at rejse, men ikke hvis jeg er billetten!

Vi er alle forskellige og hvilken mand vi ønsker i vores liv er individuelt. Ovenstående er min 5 regler for fyre jeg ikke dater, for alle 5 punkter er punkter der ender med mig med et knust hjerte, og det vil jeg gerne undgå!

Hvad er dine dating regler? Smid gerne en kommentar i kommentarfeltet, jeg vil super gerne hører din mening!

INDHOLD I ARTIKLEN: DATINGLIVET I ALANYA, TYRKISK KÆRESTE, MUSLIMSK KÆRESTE, DATE EN MUSLIM, EXPAT LIVET, DANSKER I TYRKIET, KÆRESTE I ALANYA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.