5 fejl jeg begår, når jeg er på solo rejse

Belgium, Brussel, solo rejse, solo rejse til brussel, solo rejse til Belgium, solo rejse, rejseblog, seværdigheder i Brussel,

2018 blevet året hvor jeg foretog allerflest solo rejser.

Det var skræmmende at tage “hul på”,for en solo rejse betyder, at jeg rejser helt alene.

Det er tid med mig, og jeg kan godt lide “mig” men fra start af var jeg bange for kun at være sammen med “mig”

Me, myself and I, hvad skal “vi” lave og er det ikke lidt ensom?. “Jeg har ingen venner agtigt” var mine tanker.

2018 blev mit første single år, efter et 4 år langt forhold.

Det skal lige siges at jeg har venner, faktisk nogle rigtig gode nogle af slagsen. Men modsat mig, har de ofte planer, parforhold og anderledes økonomier end mig. Derfor har det til tider været svært for mig at få deres planer til at passe med mine, for ikke at tale om hvor jeg havde lyst til at rejse hen vs. hvor de gerne ville rejse hen.

I mine solo rejser har jeg lært meget om mig selv, og de 5 største fejl jeg begår er emnet for dette rejseblog indlæg.

Paella madlavningskursus, oplevelser i Madrid, spansk madlavningskursus, Airbnb oplevelser, oplevelser Airbnb madrid, madrid spanien, spamsk mad, paelle, seværdigheder i madrid, seværdigheder i Spanien, rejseblog spanien, rejseblog madrid,
Da jeg rejste til Madrid deltog jeg i et madlavningskursus hvor vi lavede Paella. Denne dag glemte jeg ikke at spise!

1. Jeg glemmer at spise

Både i min hverdag og når jeg rejser, ender jeg i en boble. I den boble glemmer jeg (ja helt ærligt, jeg glemmer det) at spise. “Pling” så er det gået 10 timer uden jeg har spist. Det er pisse dumt, for mad er jo den benzin, jeg skal bruge for at holde energien højt, men jeg mærker simpelthen ikke sulten.

Når jeg så mærker sulten, så finder jeg ofte på en sund og billig løsning. Jeg behøver ikke smarte middage når jeg rejser alene, så en salat fra Lidl eller en sandwich fra en lille lokal bager er helt fine måltider for mig.

Læs også >> Paella madlavningskursus og spansk hygge i Madrid

Belgium, Brussel, solo rejse, solo rejse til brussel, solo rejse til Belgium, solo rejse, rejseblog, seværdigheder i Brussel,
Et af de “tossede” mange billeder jeg tog i Brussel på min solo rejse.

2. Jeg tager tosset mange billeder

Når jeg rejser alene,har jeg alt tid i hele verden og i den tid tager jeg sååå mange billeder. Hver vinkel af en hver bygning bliver fotograferet.

På 6 dage i Belgium tog jeg 1000+ billedet. Det betød da jeg kom hjem, havde jeg virkelig mange fotos der skulle sorteres 😱. Når jeg kommer hjem synes jeg pludselig ikke, at hver vinkel af en hver kirke er så relevant mere 😝.

Til et gennemsnitligt rejseblogindlæg bruger jeg mellem 5-10 fotos, og de gode fotos skal derfor findes i min jungle af fotos.

Belgium, Brussel, solo rejse, solo rejse til brussel, solo rejse til Belgium, solo rejse, rejseblog, seværdigheder i Brussel,
En hat blev mit “våben” mod at skjule, at jeg virkelig ikke havde gjort noget ud af mig selv, da jeg besøgte Bruge.

3. Jeg ligner lort

At rejse alene er lidt ligesom en søndag på sofaen. Jeg kender ingen, så det er ikke så vigtigt hvordan jeg ser ud. Derfor bliver morgenen ofte brugt med mindst mulig indsats. Ingen make-up, en hurtig knold og det tøj der lå øverst i kufferten.

Der er naturligvis intet galt i at ligne lort en gang imellem, men når man ligesom mig samtidig gerne vil have flotte rejsefotos til blog og Instagram, så skal man altså gøre lidt ud af sig selv. Derfor fortryder jeg altid senere på dagen, at jeg ikke gjorde lidt ud af mig selv om morgen, så jeg kunne havde set flot ud på mine egne fotos 😂

Thorvaldensens museum, gratis i københavn, Thorvaldsens museum, gratis museums i københavn, københavn gratis museums, gratis museer i københavn, gratis museer i Danmark, Thorvaldsens museum, museums i københavn,
På min sidste solo rejse til København begik jeg endnu engang fejlen at planlægge mit program stramt. Thorvaldsens museum blev besøgt 2 timer før min bus gik tilbage til Silkeborg.

4. Planlægger mine stramt

For jer stamlæsere er det ingen hemmelighed, at jeg planlægger mine turer rigtig grundig. Det gør jeg for at få mest muligt ud af mine tid. At slappe af på en cafe med en kop kaffe er slet ikke en prioritering (for jeg drikker ikke kaffe 😂).

Dagene går med at se på byens museums, seværdigheder og smukke arkitektur. Men måske havde jeg haft godt af bare at sidde lidt og nyder byens liv, i stedet for at opleve det hele på igen tid.

Læs også >> Gratis seværdigheder i København: Thorvaldsens museum

Glyptotektet, gratis seværdigheder i københavn, købehavn museer, museum i københavn, glyptotektet, gratis museums i københavn, gratis seværdigheder i københavn, københavn seværdigheder, museum i københavn,

5. Går super mange kilometer

På min københavner tur viste jeg jer, hvor mange kilometer mig og min mor gik dagligt. Det er ingen undtagelse når jeg rejser alene.

Jeg går bogstaveligt talt alle steder indenfor en radius af 10 km, fordi jeg synes det er meget nemmere at gå, end at ende med at fare vild i offentlig transport.

Jeg siger altid til mig selv “der er kun 500 meter til næste museum” også ender jeg med at gå en 13-20 km dagligt, når jeg rejser solo. Det er meget mere end jeg går normalt og jeg straffer mig selv uden at vide det. På min Københavner tur havde jeg knæ smerter 2 måneder efter, hvilket var smertefuldt. Alligevel lærer jeg ikke af mine fejl, hvilket jeg burde.

Hvilke fejl begår du, når du rejser solo? Begår du nogle af de samme fejl som mig, eller måske nogle helt andre? Del dine erfaringer og fejl med mig i kommentarfeltet.

INDHOLD I ARTIKLEN: SOLO REJSER, SOLO REJSE, REJSE SOLO, OPLEVELSER SOM SOLO REJSENDE, BLOG OM AT REJSE, REJSE BLOG, DANSIH TRAVELBLOG, REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, SINGLE REJSER, BLOG OM AT REJSE SINGLE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.