6 sandheder om mig og mit liv

stolte forældre, om at gøre sine forældre stolte, blog om familie, alanya, rejseblog, rejseblog om alanya, rejseblog om tyrkiet, tyrkiet rejseblog

Hvem og hvor jeg er i dag er stærkt præget af ting fra min fortid, min tankegang og min indstilling til at gøre det ene liv jeg får, til en uforglemmelig oplevelse.

10 sandheder om mig og mit liv er overskriften på dagens blogindlæg, og jeg har valgt at skrive dem fordi disse sandheder alle har været med til at skabe den person jeg er i dag.

Død i julen, min søsters død i julen, tougaard, sorg i jule, julesorg, søster død, død af søster, mistet søster, lang QT syndrom, lægefejl
Min afdøde lillesøster Trine

Jeg mistede min lillesøster som 16 årig.

Da jeg var 16 år fik min lillesøster Trine et hjertestop. Hjertestoppet førte til lidt over en måned i koma og respirator, hvorefter hun døde af en skade på hjernen formentlig påført under hendes hjertestop.

Jeg kommer aldrig til at acceptere hun er død, men jeg har med tiden fundet en måde at leve med sorgen og den altafgørende forskel hendes død har i mit liv.

Hendes død har skabt min indstilling til at livet skal leves. Det skal leves med masser eventyr, oplevelse, sorger og glæder. Jeg vil leve et liv, hvor jeg (ligemeget hvornår jeg dør) kan gøre status og sige “det var fanme fedt”.

Læs også >> Frygteligt: Man mister noget af sig selv i udlandet

Jeep safari alanya, alanya jeep safari, opelvelser i alanya, seværdigheder i Alanya, mixx travel, oplevelser med mixx travel, alanya blog, alanya bloggen, tyrkiet blog

Derfor flyttede jeg til Alanya

At flytte til Alanya var mit lille personlige oprør mod den kedelige danske hverdag.

I Danmark boede jeg i en fed lejlighed i Århus centrum, jeg havde et fuldtids universitetsstudie, 2 fritidsjobs og sad i 3 bestyrelser. Min kalender var altid fyldt, og inde i hovedet havde jeg allerede levet store dele af mit voksenliv med en stilling i et reklamebureau, fredag som den bedste dag i ugen og mandag som en dag der skulle overstås.

Meningsløse byture, et materialet overforbrug og alt for mange søvnløse nætter, hvor jeg var stresset over ingenting. At leve det i hovedet var nok, der skulle ske noget andet. Der skulle ske noget, hvor jeg ikke kendte afslutningen på min historie. At det blev Alanya var på mange måder tilfældigt men ikke et valg jeg har fortrudt nogensinde. Læs også mit indlæg med 3 år i Alanya her.
Paragliding Alanya, Alanya Paragliding, oplevelser i Alanya, alanya oplevelser, seværdigheder i alanya, adrenalin i alanya, alanya adrenalin, faldskærm alanya, Alanya, alanya bloggen, blog om tyrkiet, tyrkiet blog, rejseblog, rejseblogger, danish travelblog, travelblogger from Denmark

Jeg har flere uddannelser

Efter eget valg har jeg taget flere uddannelser. Jeg mener ikke nødvendigvis man behøver være højt uddannet for at blive succesfuld, men i mit tilfælde har min uddannelse givet mig nogle muligheder i livet, som f.eks at flytte til Tyrkiet og tjene en håndfuld af mine penge online.

Jeg er uddannet event manager og tøjdesigner. På Teko har jeg taget senest taget uddannelsen visuel fashion communication (og jeg er i tvivl om min officielle titel så er visuel fashion communicator?) NÅ JA også er jeg uddannet i noget så ubrugeligt som faldskærmsudspringer.

Læs også >> #1: Sådan startede jeg med at lave radio

Jeg drives af at skabe

Det er forskelligt, hvad der får folk ud af sengen hver dag. Nogle er ubevidste om det, mens andre er helt bevidste om det. Jeg drives af at skabe. Jeg elsker at skabe designs, magasiner, hjemmesider og fotos. Men jeg drives også at at skabe stærke venskaber, et sundt parforhold, dyrke avokado træer, lave en flot kage og andre små og store hverdagsting.

Når jeg skaber noget, er det som jeg får en lille mental præmie af mig selv.

Jeg kan overhovedet ikke motiveres af penge.

Noget der tilgengæld overhovedet ikke kan motivere mig, er penge. Jeg ved, jeg skal tjene dem for at leve, men penge er ikke noget, jeg bruger særlig meget tid på at tænkte på. Jeg er igennem tiden blevet lovet store summer penge for et stykke arbejde, som intet sagde mig, og til det har jeg aldrig sagt pænt nej tak, da jeg ikke følte projektet kunne give mig noget som helst.

tyrkisk bryllup, bryllup i tyrkiet, tyrker bryllup, tyrkisk nikah, gift i tyrkiet, dansk tyrkisk ægteskab, gift i Alanya

Jeg er kristen ateist

Modsat hvad rigtig mange nok tror, så er jeg ikke muslim. Jeg har accepteret islam som en del af min hverdag, i form af kvinder med tørklæder, bønner, moskeer, bedekranse, bayrams og arabiske citater på væggene.

Jeg ser mig selv som en kristen ateist. Jeg er døbt og konfirmeret og troede i mange år på Gud. Med tiden er min tro famlet en del, og jeg er ikke længere sikker på hvad jeg tror. Jeg vil meget gerne tro på himlen, for jeg kan godt lide tanken om, at dem der har forladt livet er et dejligt sted.

Jeg er kæmpe fan af at se steder der optræder i biblen, som Kappadokien f.eks gør, eller hvor noget relateret til biblen er sket, som f.esk.mordet på disciplen Filip i Pamukkale.
Gem

1 Comment

  1. […] “er du nervøs?” spørg han. “Nej” svarede jeg kort. Han kigger i mistro på mig, som om jeg ikke havde forstået spørgsmålet. Hvad han naturligvis ikke ved er, at jeg er uddannet faldskærmsudspringer i Danmark (læs mere om det i 7 sandheder om mig og mit liv). […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.