Derfor er jeg min egen forside model

Tea Tougaard, tea tougaard forside model, Tea Tougaard model, model Tea Tougaard, blogger Tea Tougaard, magasin designer, designer af magasin, sådan designer du et magasin

Super selvfed eller super stolt?

Jeg tror de fleste vil tænke enten det ene eller det andet om mig, når de ser, at jeg har sat et foto af mig selv på Alanya.Dks Rejseguide.

Alanya.Dks Rejseguide er det nye format, jeg har skabt til at overtage pladsen fra mit magasinet, som jeg normalt udgiver to gange om året.

Læs også >> Alanya.Dk: Magasinet bliver til en rejseguide

rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

I dagens indlæg vil jeg dog gerne fortælle lidt om min nye forside, og hvorfor jeg er selv er super stolt! ↓

Det sjove ved at designe et magasin såvel som en rejseguide, er at jeg starter bagfra. Det første du ser er formentlig forsiden og indholdsfortegnelsen. Det sidste du kigger på er nok kategorien i toppen og sidetallet.

Det første jeg designer er kategorierne og sidetallet. Det sidste jeg laver, når alt indholdet indeni er klar, er forsiden og indholdsfortegnelsen.

magasin alanya, dansk magasin alanya, engelsk magasin alanya

Det perfekte forside foto

Jeg har tårnhøje krav til mine forside fotos. På mit allerførste magasin var der et købt stock foto af en Caretta Caretta skildpadde. Mit andet magasin havde et billede af en gul og rød tulipan.

Her 5 år senere kunne jeg aldrig finde på at sætte et købt foto på min forside, fordi det simpelthen ikke er unikt nok. Ligeså kunne jeg aldrig finde på at sætte et foto af en tulipan på forsiden, da det er for kedeligt et foto.

Et forside foto skal være super smukt, fortælle sin egen historie og ikke mindst have plads til tekst PÅ fotoet, som det er jo almindeligt, at der er på forside fotos på magasiner.

Jeg startede mit samarbejde med Cindy i 2017, og synes jeg, vi har haft nogle rigtig flotte forsider på vores 4 magasiner.

Læs også >>Ejer og designer af 7 magasiner

magasin produktion, alanya dk magasin, hello alanya magasin, hvordan laver man et magasin, design et magasin, magasin kursus, kursus i magasin design

Derfor er jeg på forside af året udgivelse

Den sidste forside fra august 2018 havde vi det smukke billede af en pige på et Paddleboard foran Red Tower. Fotoet var taget af Barış Dülgar.

Efter magasinet var udgivet tog jeg på en Paddleboard tur med Baris. På den tur tog vi et billede af mig, på et paddleboard med magasinet i hånden.

Det var et symbolsk foto af “Magasin ejeren læser sit magasin på paadleboard, med fotografen af forside fotoet”.

Jeg elsker det foto så utroligt meget!

Fra jeg begyndte design processen af den nye rejseguide, havde jeg en klar forestilling om, hvor perfekt det foto ville være på forsiden. Det ville gøre fotoet endnu mere symbolsk, fordi “der på forsiden af den første rejseguide ville være et foto af det magasin, hvis plads den havde overtaget fra”.

Vil du have den nye Rejseguide >> Bestil den her, og få den leveret til din adresse i Danmark

Forside model, blogger Tea Tougaard, Model blogger, Tea Tougaard, tea tougaard forside model, Tea Tougaard model, model Tea Tougaard, blogger Tea Tougaard, magasin designer, designer af magasin, sådan designer du et magasin

Normalt tester vi forskellige fotos på forsiden. I år viste jeg bare Cindy, hvor perfekt fotoet var og efter at havde forklaret hvilken fin symbolik det gav vores forside, var hun med på ideen. Det har nok været den hurtigste forside process nogensinde!

Læs også >> Artikel fra magasinet: Lev for 1000 tl om måneden

Kan du ikke vente med at få magasinet? Forudbestil det her!

Tea Tougaard, tea tougaard forside model, Tea Tougaard model, model Tea Tougaard, blogger Tea Tougaard, magasin designer, designer af magasin, sådan designer du et magasin

Ikke min første forside

Dette er den 3. magasin forside, jeg har lavet i mit liv. Den første var på Gear magasinet og den anden på M! magasinet i forbindelse med en Oddset promovering. Begge forsider, sammen med et utal af forskellige foto shoots igennem tiden, er alt sammen noget jeg har haft det super sjovt med, før jeg flyttede til Alanya.

Forsiden på mit eget magasin er dog uden tvivl det magasin, jeg er mest stolt af at være på. Nu må jeg ligesom jer, bare vente på det kommet fra trykkeren!

INDHOLD I ARTIKLEN: MAGASIN MODEL, FORSIDE MODEL, MAGASIN DESIGNER, ALANYA MAGASIN, MAGASIN OM ALANYA, ALANYA BOG, BOG OM ALANYA, VISITTURKEY, BLOG OM ALANYA, BLOG OM AT REJSE, ALANYA, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITALANYA, DANSK I TYRKIET, EXPAT TYRKIET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.