Sådan får du billetter til Anne Franks hus i Amsterdam

Anne frank, anne franks museum, anne franks hus, museum anne frank, museums amsterdam, amsterdam museum, museer i amsterdam, museer i Holland, Museums i Holland, travelblogger, dnaish travelblogger, rejseblog

Utroligt nok er Anne Franks hus det museum i Amsterdam, som er sværest at få billetter til.

ALLE billetter skal købes online, før du kan besøge museet og de er ofte udsolgt en uge i forvejen (og i sommerperioden endnu længere frem).

Hvis du ved på forhånd, du skal til Amsterdam og ønsker at se dette historiske museum, så anbefaler jeg, at du booker din billet i god tid. MEN hvis du ligesom mig er en spontan rejsende, så er der også håb for at få en billet.

Læs også >> 13 ting du (måske) ikke vidste om Rijksmuseum i Amsterdam

20% af billetterne bliver solgt på dagen, MEN så skal du bogstaveligt stå tydeligt op. Billetterne bliver frigivet kl 09.00 og der er en online kø.

Min plan var oprindeligt at besøge Anne Fransk hus på en lørdag, og i god tro troede jeg, at jeg kunne logge ind kl 08.45 også købe en billet kl 09.00. Men kl 08.45 var jeg nr. 244 i køen til en billet. Hjemmesiden gjorde tydeligt opmærksom på, at hvis der var mere end 200 personer i kø foran dig, så var der ingen grund til at vente på en billet, for de ville være udsolgt før det blev min tur.

Jeg ventede alligevel tålmodigt men fik ikke en billet. Jeg nåede ned på at være nr. 144 i køen.

Sådan fik jeg en billet til Anne Franks hus

Derfor stod jeg onsdag op kl 07.30 for igen at “stille” mig i online kø for en billet. Denne gang lykkes det og jeg fik en billet.

Når du booker, skal du vælge klokkeslæt for dit besøg, og husk at være der ca. 30 minutter før. De besøgende bliver lukket ind i grupper efter det klokkeslæt man har billet.

Læs om mit besøg i Anne Franks hus / museum og hvorfor jeg synes det er værd at besøge her.

Anne frank, anne franks museum, anne franks hus, museum anne frank, museums amsterdam, amsterdam museum, museer i amsterdam, museer i Holland, Museums i Holland, travelblogger, dnaish travelblogger, rejseblog
Køen foran Anne Franks hus (alle skal have billet på forhånd)

Kort om Anne Franks Museum

Ved indgangen er der garderobe, hvor alle større tasker skal afleveres. Der er også gratis audioguides, som er vigtige at tage en af, hvis du gerne vil have noget seriøst ud af museet.

Anne frank, anne franks museum, anne franks hus, museum anne frank, museums amsterdam, amsterdam museum, museer i amsterdam, museer i Holland, Museums i Holland, travelblogger, dnaish travelblogger, rejseblog
Disse super gode audioguides går Anne Franks museum til en skøn oplevelse.

Jeg var ret stor fan af deres audioguide, som fungere super godt og kan fås på mange forskellige sprog (dog ikke dansk, så jeg tog en engelsk).

Det er ikke tilladt at tage billedet eller filme indeni museet, og den regel forventer de, at man overholder. Jeg så ingen forsøge at tage billedet i museet

Anne Franks hus er et besøg værd. Jeg blev glædelig overrasket over hvor stort museet var og hvor meget jeg lærte under mit besøg. Man lærer både om Anne Fransk historie før hun kom i koncentrationslejr, man ser lejligheden hvor hende, hendes familie og 4 andre jøder boede skjult og man får mulighed for at se den originale dagbog, som Anne Frank skrev, mens hun boede i skjul med sin familie.

Praktisk information om Anne Franks hus:

Billetter til Anne Franks hus: www.annefrank.org

Entré priser:

Voksne: 14.00 €, Børn (10-17 år) 7.00 €, Børn (0-9 år) 1.00 €

Anne Frank museums åbningstider:

Tjek på deres hjemmeside for mere præcise åbningstider! Efter 1. marts er der andre åbningstider.

DatoÅbningstider
Mandag til fredagKl 12:00 – 19:00
Lørdag og søndagKl 09:00 – 19:00

Email: services@annefrank.nl

Telefon: +31 20 556 71 05

Adresse: Anne Frank House, Westermarkt 20, 1016 DK Amsterdam – Holland

INDHOLD I ARTIKLEN: ANNE FRANKS HUS, ANNE FRANKS MUSEUM, MUSEUM FOR ANNE FRANK, ANNE MUSEUM AMSTERDAM, MUSEET FOR ANNE FRANK I AMSTERDAM, BILLETTER TIL ANNE FRANK MUSEET I AMSTERDAM, ANNE FRANK AMSTERDAM, ANNE FRANKS MUSEUM, MUSEUM I AMSTERDAM, REJSEBLOG, OPLEVELSER I HOLLAND, VISIT HOLLAND, BLOG OM AMSTERDAM, BLOG OM AT REJSE, AMSTERDAM SEVÆRDIGHEDER, SEVÆRDIGHEDER FOR BØRN I HOLLAND, SEVÆRDIGHEDER I AMSTERDAM, SEVÆRDIGHEDER I AMSTERDAM FOR BØRN, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISIT AMSTERDAM,

2 Comments

 1. Elisa Schrøder Mejlhede

  Hej – tak for info. Hvordan stiller man sig i online-kø ?
  Logger ind på hjemmesiden og har siden åben fra tidligt?

  Pft

  1. Ja hvis der ikke automatisk er en online-kø, så er du kommet for tidligt.
   Prøv at opdatere og se om det ikke dukker op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.