Design af bykort med Cindy og Fatih
I går besøgte Cindy og jeg Fatih, som skal designe det nye Alanya.Dk og Hello Alanya bykort (over Alanya)

Den oprindelige plan var at vi skulle lave designet selv ud fra det bykort jeg ejer, men efter efter en vurdering af tid og indtjening besluttede vi at outsource arbejdet til Fatih. Det er en beslutning jeg er rigtig glad for vi har trukket, for siden vi blev enige om at outsource har jeg haft mine forældre på besøg, været i Kappadokien, på Cypern og til møder med samarbejdspartnere. Det er skønt for en gang skyld at smide arbejdet på nogle andre også betale for servicen.

Som sagt holdte vi så i går møde om det nye bykort. Jeg havde ikke spist morgenmad, jeg havde ikke sovet godt om natten, og jeg gad ikke snakke tyrkisk (som er det eneste sprog Fatih kan).

Bykortet uden reklamer på. Det er reklamerne vi er ved at sætte på.

Møde var (ærligt sagt) røv kedeligt. Alle reklamerne partnerne til kortet skulle markeres på bykortet, og det var en langsom og kedelig process. Normalt kan jeg godt lide den her type arbejde, med der er det også mig der sidder med musen i hånden og leger. Denne gang var det Fatih som legede, og hvis der er noget som er røvsygt for en grafiker, så er det at se på andre grafikere arbejde 🙁

Cindy og Fatih arbejder, jeg forsøger at lade hver med at pille ved noget.
Cindy <3 Hun er altid god at arbejde med, og hun er ligeså god til at gætte når jeg ikke har spist 😛
For ikke at falde i søvn, eller begynde at pille ved alle Fatihs ting, begyndte jeg at designe forsiden til vores bykortet. Jeg har endnu ikke besluttet hvilket det skal være, og om det overhovedet skal være nogle af dem, men her er de designs der er lavet indtil nu 🙂

Design 1
Design 2
Design 3
Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.