Hotel 1207: Det skønneste boutique hotel i Antalya

Hotel 1207, hotel antalya, travelblogger turkey, rejseblogger tyrkiet, rejseblogger antalya,

Antalya er en by, de færreste dansker rejser til.

Personligt synes jeg det er en skam, for det er virkelig en by, der har meget at byde på.

Det jeg elsker mest Antalya, er den gamle bydel også kaldet Kaleiç. I den gamle bydel er der gamle moskeer, fantastiske restauranter, søde små butikker og de skønneste små boutique hoteller som kan udforskes.

Jeg besøger Antalya ca 4-5 gange om året, og jeg er langt fra færdig med byen. Det tager omkring 2 timer fra Alanya til Antalya, så er du fast turist i Alanya, så kan jeg varmt anbefale dig at give Antalya en chance.

I 2018 har jeg allerede besøgt byen 2 gange. Første gang for at holde weekend med Sanne og sammen se nogle af de seværdigheder i Antalya, vi endnu ikke har besøgt; Legetøjsmuseet i Kepez og Upside down huset.

Både Sanne og jeg trængte til en ferie væk fra Alanya, og lidt god mad. Det fandt vi på Restaurant Vanilla. Mere om Legetøjsmuseet i Kepez, Upside down huset og restaurant i de næste indlæg.

Andet besøg i Antalya i år var jeg afsted som guide med 20 søde danskere, som gerne vil opleve byen.

Dette handler dog ikke om, hvorfor jeg har været i Antalya, men i stedet om overnatning i Antalya. I den gamle bydel af Antalya ligger der nemlig de skønneste boutique hoteller. Udenfor sæsonen er de super billige at bo på, og de fleste har en autentisk tyrkisk morgenmad med i prisen.

Jeg har boet på en håndfuld af dem og jeg elsker stilen, stemningen og indretningen. Normalt booker jeg et nyt hotel hver gang jeg er i Antalya, men på min sidste tur til Antalya fik jeg mig et favorit Hotel; Hotel 1207 – Det skønneste boutique hotel i Antalya.

Hotel 1207, hotel antalya, travelblogger turkey, rejseblogger tyrkiet, rejseblogger antalya,

Turen fra Alanya til Antalya

Sanne og jeg var kørt i bil fra Alanya til Antalya. Jeg har intet i mod køreturen som tager ca. 2 timer, men jeg er rædselsslagen for at køre inde i den gamle bydel af Antalya, da gaderne er smalle og har mange blinde vinkler.

Til min store glæde lå Hotel 2017 næsten ved bymuren til den gamle bydel, hvilket redde mig for at køre i de smalle gader. Hotel medarbejderen hjalp med mig parkering af vores bil, og den hjælp er allerede en kæmpe stjerne værd i mine øjne.

Ankomst til Hotel 1207

Vi havde booket Hotel 1207 og derfor fik vi hurtigt tjekket ind. Anden kæmpe stjerne fik medarbejderen, da han hjalp os med vores bagage op til værelset.

hotel 1207, osmanisk hotel, hotel antalya, kaleic hotel
Gangen med døren til vores hotel værelse i bunden til højre.

Vores værelse lå lidt væk fra receptionen, hvilket gav os mulighed for at se det smukke boutique hotel. Op ad en trappe kom vi til den smukkeste gang, og for enden af gangen var døren til vores hotelværelse.

Værelset havde en autentisk moderne indretning med inspiration fra den osmanniske tid. Der var elkedel, the og kaffe på værelset. På toilettet var der shampoo, balsam, tandbørste og skraber med barberskum. Sammenlignet med de ca. 200 kr vi gav for en overnatning på hotellet, var det utroligt de havde stillet så meget til rådighed, når opholdet også var inklusiv tyrkisk morgenmad den næste morgen.

Hotel 1207, hotel antalya, travelblogger turkey, rejseblogger tyrkiet, rejseblogger antalya,
Er det ikke bare et hyggeligt hotelværelse?
Hotel 1207, hotel antalya, travelblogger turkey, rejseblogger tyrkiet, rejseblogger antalya, rejseblogger tea tougaard
En selfie fra det skønne hotelværelse.

En aften i den gamle bydel

Når Sanne og jeg rejser sammen, bruger vi ikke meget tid på hotellet, og selvom dette var en skønt hotel, så pakkede vi hurtigt vores tasker og kameras efter at være tjekket ind på hotellet.

Dagen og aftenen gik med besøg på Kale Ici museet, Den ødelagte minaret, gåtur langs havnen, aften photoshoot ved Hadrinas port og en vidunderlig 2 retters middag med vin på Restaurant Vanilla 🍽.

Vanilla restaurant, restaurant vanilla, restaurant antalya, restaurant kaleic Antalya,
Den fantastisk lækre steak jeg fik serveret på Vanilla.

Tyrkisk morgenmad og et på gensyn

Før sengetid var Sanne på jagt efter en ekstra dyne med personalet på hotellet. Det er normalt for Sanne og jeg at dele seng, men 2 dyner er en nødvendighed. Den store seng på værelset gav os en god nats søvn, og næste morgen vågnede vi med udsigten til en skøn tyrkisk morgenmad. 😍

Den tyrkiske morgenmad er med i prisen på hotellet, og vi ELSKER morgenmad. Morgenmaden blev serveret i hotellets lille gårdhave og den skuffede heldigvis ikke.

Hotel 1207, tyrkisk morgenmad, hotel antalya, travelblogger turkey, rejseblogger tyrkiet, rejseblogger antalya,

Hotel 1207, hotel antalya, travelblogger turkey, rejseblogger tyrkiet, rejseblogger antalya,

Efter morgenmaden tjekkede vi ud af hotellet, vi skulle nemlig videre mod Legetøjsmuseet i Kepez, Upside down huset i Lara (mere om dem snart), inden turen endnu engang gik mod Alanya.

Hotel 1207, hotel antalya, travelblogger turkey, rejseblogger tyrkiet, rejseblogger antalya,

Dette indlæg er IKKE sponsoreret. Indlægget er min personlige mening om skønne hotel 1207. Linket til booking er affiliate link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.