Derfor kommer turisterne ikke til Alanya

keep calm and come to alanya, keep calm and go to alanya, keep calm alanya

ADVARSEL: Sarkasme kan forekomme.

Jeg har analyseret lidt på det, og min konklusion er, at det ikke er terror der skræmmer folk væk fra Alanya. Hvad er det så,tænker du?

Her er mine 10 bud på, hvorfor turisterne bliver væk fra Alanya.

– Det er gået op for danskerne at Alanya er varmt, og danskere ejer slet ikke sommertøj. I Alanya bliver folk sure når man går nøgen rundt i Alanya, så nu kommer danskere ikke mere.

– I Alanya kan man gå på lækre strande og bade i det smukke middelhav. Danskere kan ikke lide smukke strande og dejlige have. De kan lide strande med store grove sten og vand med tang i.

– I Alanya er der ingen pladser i bussen, de er alle fyldt med gamle mennesker og børn. I Danmark kan man altid få et bussæde, også selvom det betyder en højgravid kvinde med en baby så må stå op i bussen.

– Det er højsæson for lækre grønsager i Alanya, og danske børn kan kun lide mad der er kommet op ad en friture, ikke ad jorden.

– I Alanya snakker de tyrkisk og engelsk, og danskere kan kun lide at snakke dansk – Danmark er en supermagt, så danskere behøver ikke forstå andre sprog.

Læs også >> 10 must do oplevelser i Alanya

– Hvis man er turist i Alanya, så kan man måske ikke have internet hele tiden, og bor man på hotel skal man dele forbindelsen med andre – Puha danskere kan ikke lide at dele, og de kan ikke at have internet HELE TIDEN. Så heller blive hjemme i regnvejr i Danmark.

– Alanya har bjerge, det kan danskere heller ikke lide. Danskere kan lide flade lande med grantræer og grå vejr.

– I Alanya kan man få rigtig meget tøj for små penge, og det er noget øv. For køber man for meget tøj, så skal man jo købe ekstra kilo til sin kuffert hjem, øv øv øv.

– Turkerne er et meget venligt folkefærd, og de snakker gerne med folk de ikke kender. Danskere bliver forvirret når fremmede snakker til dem og de kan KUN lide at snakke med folk de allerede kender.

– Tyrkerne elsker te, danskerne elsker kaffe.

Har jeg glemt nogle på min liste? Skriv gerne forslag til flere i kommentarfeltet!

Læs også >> Zeytintasi grotten i Serik, Antalya
3 Comments

  1. Ja jeres vand er alt for varmt man kan ikke blive kølet ned til 18 20 grader.

  2. Hvor jeg bare grinede 😉😁😂😂😂Jeg er Dansker bosat i Mahmutlar, Alanya og har over årene hørt såååå meget i den retning fra omgivelserne – jaaa misundelse er en grim ting – men vi er jo fra Jante-dk, så man må leve med det….Eller lære det i hvert fald…
    Jeg har en dreng på snart 9 i tyrkisk skole og gå pt. På tyrkisk kursus i hjertet af Alanya…Bestemt – det er en udfordring – men osse tilfredstillende på mange måder 😉😊🤔☺️😉

  3. […] Læs også >> Derfor kommer turisterne ikke til Alanya […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.