Er mine forældre stolte af mig?

stolte forældre, om at gøre sine forældre stolte, blog om familie, alanya, rejseblog, rejseblog om alanya, rejseblog om tyrkiet, tyrkiet rejseblog

Der findes mennesker med en djævelsk trang til at blive husket som mere end sin far

– hvem så end hans far han var……

Sådan sang Allan Olsen i sangen om tårnspringer Thomsen fra Tåstrup.
Den sang har min far og jeg altid elsket. Vi høre den på CD sammen i bilen. Vi kan alle ordene, men de ovenstående ord er de mest poetiske og de er blevet diskuteret mange gange.

Jeg tror det er en menneskelig trang, at ville gøre sine forældre stolte, såvel som at overgå dem. 

Hvem Tårnspringer Thomsens far var, det har jeg ikke tænkt mig at undersøge. Hvem min far er, er jeg ikke i tvivl om. “Det var aldrig min plan vi skulle være venner. Min opgave var at forme dig til et godt menneske, også selvom det betød, at du synes jeg var et røvhul engang imellem” har min far engang sagt til mig.

Jeg tror ikke der er noget der understreger bedre, at han gjorde et godt stykke arbejde, end det faktum at vi i dag er mere venner, end vi er far & datter.

stolte forældre, om at gøre sine forældre stolte, blog om familie, alanya, rejseblog, rejseblog om alanya, rejseblog om tyrkiet, tyrkiet rejseblog
Mig og mine forældre på en gåtur i skoven, da jeg var hjemme til jul.

En kærlig familie der deler

I min familie deler vi mange ting, de gode og de dårlige. Ingen behøver være den stærke eller behøver at bestemme. Det er tilladt at dele det dårlige, pinlige og smertefulde. Ligeså er det tilladt at ringe for at snakke, bare fordi man keder sig.

Min forældres opgave et slut, de kan ikke opdrage mere på mig, selv hvis de forsøgte. 
Læs også >> En dags tur til Side med mor og far

Den evige støtte hjemmefra

Jeg har fået en opdragelse med gigantiske mængder støtte og kærlighed. Jeg blev ikke pakket ind i vat, men derimod skubbet ned af en bakke på min cykel (jep, det gjorde min far engang, men den historie kan han selv fortælle jer). Jeg fik lov til at være mig og forme min egen personlighed. 

Død i julen, min søsters død i julen, tougaard, sorg i jule, julesorg, søster død, død af søster, mistet søster, lang QT syndrom, lægefejl
Mig og min lille søster Trine. Min hånd på hendes arm viser vist meget godt, at jeg gerne ville passe på mine lillesøster. Desværre mistede jeg hende.

Når en helvedes smerte skal give mening!

Min søster døde. Jeg var 16 år. Hele min familie var i smerte.

Min mor sagde en dag “Hvis Trines død skal give mening, så må vi love os selv, at leve livet 100%“.

Med de ord i hovedet har jeg gjort mange sjove ting. Jeg har været model og taget fotos, som også være mere hud end tøj. Der var altid støtte, fordi det var noget jeg gjorde med 110% passion.

Da jeg præsenterede ideen om at flytte Tyrkiet, var min familie også helt rolige. “Du hører til ude i verden” blev der bare sagt. Der er 100% støtte til alt, hvad jeg gør, og måske derfor tør jeg gøre nogle ting, som er ret meget ude af den stramme papkasse alle danskere foretager deres beslutninger i.

Jeg skabte Alanya.dk fra bunden: magasiner, hjemmeside, Facebook og alt andet. Jeg har flere uddannelser indenfor design, grafik og event planlægning, jeg driver 10 forskellige hjemmesider, jeg rejser MEGET og jeg betaler selv for alle mine udgifter. Det tror jeg mine forældre er rigtig stolte af, jeg har skabt for mig selv.
Læs også >> Gæsteblogger: Min far Bent!

Min mor har flere gange fortalt mig om, hvordan min far sidder og praler om mig til folk i flyet og transferen på vej til og fra Alanya. Mit magasin står også til udstilling på en hylde i mine forældres køkken. Det giver næsten en tåre i øjnene, samtidig med jeg krummer tær på vegne af alle de uskyldige danskere, der skal høre på stolte far-Bent fortælle om hans datter i Tyrkiet.

Jeg VED de er stolte. Det gør mig direkte lykkelig at vide det. Jeg er også stolt af dem samt min skønne lillesøster Tanne. De er mine største fans og jeg er deres!.

“MAMMA LOOK AT ME, I MADE IT”

rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

INDHOLD I ARTIKLEN: STOLTE FORÆLDRE, ALLAN OLSEN SANG OM TÅRNSPINGER, TÅRNSPINGER THOMSEN, ALANYA BLOG, BLOG OM ALANYA, BLOG OM TYRKIET, TYRKIET BLOG, VISITTURKEY, BLOG OM ALANYA, BLOG OM AT REJSE, ALANYA, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITALANYA, DANSK I TYRKIET, EXPAT TYRKIET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.