Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser Side

En dags tur til Side med mor og far

Min mor og far er i Alanya for at besøge mig. De har efterhånden set og prøvet det hele i Alanya, så de er svære at underholde 😛

Som tjeneste for Familien Kildevæld, havde jeg lovet et kører til Side i går tirsdag, og aflevere en buket blomster fra Balcony Flowers til nogle af deres venner.

Den tur tog jeg min forældre med på.

Efter at have afleveret blomsterne, kørte vi ind i til Side centrum og gik en tur. Først så de vi de smukke gamle ruiner som byen er kendt for og tog selfies.
Det er 1,5 år siden jeg sidst besøgte Side. Dengang var det på en kærestetur med Taner. Læs om det her.

For nogle år siden boede min svenske veninde også i Side, og hende besøgte jeg også flere gange, så jeg er “oka” kendt i Side (troede jeg, men vi gik alligevel forkert)

Jeg synes byen havde ændret sig meget nede ved havnen, hvor en stor restaurant blandt andet er blevet revet ned.
Efter at have kigget på ruinerne, meldte sulten sig.

Det er ikke noget prolem at finde et sted at spise i Side, det er modsat svære ikke at finde et sted, hvor jeg ikke har lyst til at flå tjenerne IHJEL.

Hvis man synes tjenerne i Alanya er irriterende, så skal man slet, slet ikke besøge Side! Lige meget hvor mange høflige håndtegn jeg gjorde, eller hvor meget vi sagde NEJ, snakkede tjerne indtil den næste restaurants tjener tog over. Min far jokede med at snakke fransk til dem (han kan ikke snakke fransk), for at få dem til at holde kæft.

Det måtte han ikke for min mor.

Jeg havde kollektivt besluttet vi skulle finde en Sulu Yemek restaurant.

Sulu Yemek restaurant er de små restauranter med tyrkisk mad, hvor tyrkerne selv spiser frokost. Denne frokost var 10 tl pr. person, og ingen irriterende tjenere!

Efterfølgende fik mor og far en kop kaffe, mens jeg tog lidt billeder af byen til Rejs til Tyrkiet, og tog på lynbesøg i Side smukke teater.
Jeg vil naturligvis anbefale alle der ikke har set Side før, at besøge byen (på trods af deres tjenere). I Side er moderne liv flettet ind i mellem byens antikke ruiner. Der er smukt, og man kan sagens tage på 1 dags tur til byen fra Alanya.

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I SIDE, REJSER TIL SIDE, SEVÆRDIGHEDER I SIDE, OPLEVELSER I SIDE, GODE REJSERÅD, FIND REJSEN TIL TYRKIET, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET, MINE REJSERÅD, REJSER I TYRKIET REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, FIND REJSEN, BLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM ALANYA, ALANYA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

Gem

You Might Also Like

    error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.