Autentisk indisk Coriander Chutney, ægte Coriander Chutney, nem Coriander Chutney, udenlandske opskrifter, opskrift indisk Coriander Chutney, indiske opskrifter, autentisk opskrifter, autentiske indiske opskrifter, opskrifter på indisk mad, opskrift på indisk dip, opskrift på indisk chutney

Det bliver ikke meget mere autentisk, end at lærer at lave indisk coriander chutney af en Punjab (fra Indien)

Min coriander chutney blev godkendt til at smage ”ligesom mor laver den” og det er vist den største ros, man kan få omkring nogen som helst former for mad!

Coriander Chutney kan bruges til næsten alt! Den er friske, søde og krydret. Den passer til indiske retter, kebabs, samosas, pomfritter eller som smørelse i en sandwich.

Læs også: Opskrift på Indisk Kheer dessert med ris

En god chutney, serveres til de fleste måltider i hele Indien. Chutney fungere for inderne som dips eller sovs til deres retter. Hver opmærksom på det ofte er MEGET smag i chutney, inklusiv denne med koriander, ligesom der er i det meste indiske mad.

Dertil kan jeg tilføje, at den opskrift er super NEM at lave, hvilket ellers ikke er tilfældet for særligt mange indiske retter (trust me, I made alot of them)

Læs også: 10 fakta om religionen Sikhisme

Opskrift på autentisk indisk koriander chutney

🍽 1 stor portion ⏱ 10 min 🇮🇳 Indisk 🌱 Vegansk


INGREDIENSER


1 bundt koriander

4-5 grønne chili

½ tsk sort salt

½ tsk salt

1 tsk citron saft

2 dl yoghurt


FREMGANGSMÅDE


Put halvdelen af korianderen i en blender med citron saften og yoghurt. Blend massen til den er ens formet. Tilsæt resten af korianderen, chili og salten.

Blend endnu engang til massen er ens formet. Er massen for tør, så tilsæt 1-2 tsk. vand. Tilsæt det lidt af gangen, da massen ellers hurtigt bliver for tynd.Når din koriander chutney er ens formet, er den klar til servering.

Spiser du ikke alt din koriander chutney på en gang, så kan du gemme det i en lukket beholder i køleskabet i op til en uge.

Velbekomme!

Autentisk indisk Coriander Chutney, ægte Coriander Chutney, nem Coriander Chutney, udenlandske opskrifter, opskrift indisk Coriander Chutney, indiske opskrifter, autentisk opskrifter, autentiske indiske opskrifter, opskrifter på indisk mad, opskrift på indisk dip, opskrift på indisk chutney

INDHOLD I ARTIKLEN: OPSKRIFTER MED KORIANDER, INDISKE OPSKRIFTER, KORIANDER CHUTNEY, CORIANDER CHUTNEY, OPSKRIFT PÅ CORIANDER CHUTNEY, OPSKRIFT PÅ KORIANDER CHUTNEY, VEGANSK MAD, VEGETARISK MAD, VEGANSKE OPSKRIFTER, VEGETARISKE OPSKRIFTER, OPSKRIFTER PÅ INDISKE LOKALRETTER, OPSKRIFTER PÅ INDISK MAD, MAD FRA INDIEN, OPSKRIFTER PÅ ALMINDELIG UDENLANDSK MAD, UDENLANDSKE OPSKRIFTER, OPSKRIFTER PÅ UDENLANDSKE RETTER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.