fly til alanya, rejser til tyrkiet, rejs til tyrkiet, blog om tyrkiet, tyrkiet blog, alanya blog, udenlands blog

Når man bor i udlandet, forventer folk altid, man har nogle smarte tricks til at finde billige rejser.

Overraskende nok, har jeg ingen, men jeg har en håndfuld selskaber, som jeg gerne anbefaler når nogen spørg mig.

Teksten er kopieret fra min side Rejs til Tyrkiet, hvor jeg også anbefaler disse selskaber:

 

Sunweb

Sunweb er en af de selskaber som har allerflest guider i Tyrkiet, samt et stort udvalg af rejser i alle prisklasser og hoteller med og uden all inclusiv.

Sunweb siger følgende om deres selskab: Vi garanterer dejlige og solsikre destinationer, samt et stort udvalg af gode og billige hoteller og ferielejligheder. Hvis du vil have en billig sommerferie med All Inclusive eller du ønsker at bo i en hyggelig ferielejlighed, så har Sunweb de bedste priser.

Se deres hjemmeside her.

 

sunweb rejser, sunweb alanya, alanya rejser,rejser til alanya, sunweb hoteller i Alanya

Primo Tours

Primo Tours er et 100% dansk selskab, som værner meget om dets værdier og gode service. Primo tours har billige rejser til Tyrkiet og gode danske guider som sætter gæsten i centrum.

Primo Tours siger følgende om deres selskab: Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere og med velkendte populære rejsemål på programmet. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice – naturligvis tilpasset år 2015 med alt, hvad det indebærer, fx. All Inclusive.

Se deres hjemmeside her.

 

Århus Charter

Århus Charter er et af Danmarks mindre charter selvskaber. Det betyder blandt andet at du rejser med et selskab med rejseleder du kan genkende, og som kan genkende dig under hele din rejse.

Århus Charter siger følgende om deres selskab: Du vil som rejsende med Århus Charter udelukkende møde dansk personale ombord på vores fly. Ligeledes møder du vores velkendte varme og service ved vores danske rejseledere på destinationen blandet andet i Tyrkiet.

Se deres hjemmeside her.

 

Gem

Gem

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.