GUIDE: Gode råd til nytår i Alanya

Nytår i Alanya, alanya nytår, nytår i udlandet, nytår i sydens sol, gode steder at holde nytår, de bedste steder at holde nytår i Alanya, de bedste lande at holde nytår i

Alanya er et skønt sted i udlandet at holde nytår.

Alanya er stedet i verden, jeg kalder mit hjem. Og derfor vil jeg gerne guide alle som planlægger at holde nytår “hjemme hos mig” så godt som muligt 😅

I dette indlæg har jeg samlet: 6 gode grunde til at holde nytår i Alanya, gode råd til nytår i Alanya og 3 skønne steder at fejre nytår i Alanya.

Læs også: Gode råd og hotte steder at holde nytår i Berlin

rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

6 gode grunde til at holde nytår i Alanya!

1. Solskinsvejr nytårsdag. Mens det i Danmark er næsten garanteret det er overskyet på nytårsdag, så er det normalt at solen skinner i Alanya nytårsdag.

tyrkisk bryllup, bryllup i tyrkiet, tyrkisk brud, tyrkisk gom, tyrkisk ægtepar, bryllup i alanya. rejseblog tyrkiet, tyrkisk rejseblog, rejseblog alanya, tyrkisk kultur, alanya blog, tyrkiet alanya

2. Få sat fortryllende håret til billige penge. Jeg har flere gange på bloggen og på min instagram vist mit flotte hår frem efter Cut By Celal (reklame) har sat det. For under 150 kr. kan man få sat hår som en prinsesse til nytår.

restaurant taste alanya, a different taste alanya, alanya dk, suncharter, restaurant alanya, alanya restaurant, cikcilli restaurant,

3. Spis en lækker nytårsmenu i smukke omgivelser. Alanya har restauranter helt ud til havet, højt oppe i bjergene eller helt simpelt i centrum af det hele. Mange restauranter i Alanya tilbyder 3 retters menuer inkl. drikkevare, for den samme pris som en nytårs take-away menu fra Super Brugsen koster i Danmark.

julemarked alanya, julemarked tyrkiet, danskere i tyrkiet, jul i tyrkiet, julen i tyrkiet, julemanden fra tyrkiet, rejseblogger, danish travelblogger, travelblogger from denmark, travelblogger expat, expat rejseblogger, bedste danske rejseblogs, rejseblogs fra danmark, rejseblogs om tyrkiet

4. Mod julemanden til nytår. I Tyrkiet tror man ikke på at julemanden kommer juleaften, ligesom i Danmark. Julemanden kommer i stedet til nytår i Tyrkiet. En sjov og anderledes detalje ved det tyrkiske nytår, som er sjovt at opleve som dansker.

Nytår i Alanya, alanya nytår, nytår i udlandet, nytår i sydens sol, gode steder at holde nytår, de bedste steder at holde nytår i Alanya, de bedste lande at holde nytår i

5. Næsten ingen fyrværkeri i Alanya. Hvis du ikke er fan af fyrværkeri eller vil du bare gerne være i sikker afstand til det, så er Alanya (og det øvrige Tyrkiet) et godt sted at fejre nytår i udlandet. I Alanya er det ikke almindeligt private fyre krudt af men fordi Alanya er en turistby, så er der alligevel et fyrværkeri show på havnen i løbet af nytår.

nytår i Berlin, berlin nytår, nytår ved Brandenburg tor, nytår ved brandenburg gate, gode råd til nytår i berlin, nytår i tyskland, fest i berlin, rejseblog berlin, rejseguide berlin

6. Gå fra bar til diskotek og tilbage igen. Til nytår er alle diskoteker og barer åben i Alanya. Hvis du ikke bliver en del af en fed fest til nytår, så er det din egen skyld! Gå på pub crowl eller dans hele natten på diskotekerne.

rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

Gode råd til nytår i Alanya

  1. Forkæl dig selv med en lækker middag og nyd dit nytår i Alanya. Mind dig selv om det er årets sidste aften, så du fortjener at blive forkælet.
  2. Før dig lækker før nytår. Er du kvinde, så forkæl dig selv med at få sat håret og ordnet neglene. Er du mand, så forkæl dig selv med en tur til en tyrkisk barber. Man må godt være lidt ekstra lækker til nytår.
  3. Tag en taxi frem og tilbage. Det er billigt at kører med taxi i Alanya, så lad bilen, scooteren og cyklen blive hjemme og kom sikkert hjem.
  4. Book tid hos et tyrkisk bad. Mange steder har lukket 1/1 men åbner igen 2/1. Og den dag bør du forkæle dig selv med et lækkert tyrkisk bad, så du kan få de sidste tømmermænd ud af kroppen.
En vie beach, alanya en vie beach, en vie hotel, en vie beach hotel alanya, champagne brunch alanya, alanya champagne brunch
Baba Per, Stephanie og jeg på En Vie Beach.

Find hotel og rejser til Alanya her:

INDHOLD I ARTIKLEN: NYTÅR I UDLANDET, UDENLANDSK NYTÅR, NYTÅR I SYDEN, NYTÅR I ALANYA, NYTÅR I ALANYA TYRKIET, NYTÅR I TYRKIET, ALT OM ALANYA, ALANYA GUIDE, GUIDE TIL ALANYA, GUIDE TIL NYTÅR I ALANYA, ALANYA NYTÅR GUIDE, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER, REJSE BLOG, BLOG OM EXPAT LIVET, DANSK BLOG OM LIVET SOM EXPAT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.