Jeg har talt ned til juleferie i Danmark i månedsvis, og nu er jeg har endelig!
Jeg har glædet mig til at komme til Danmark, hvor jeg skal bruge tid med min familie, men også for at få mulighed for at teste nogle af de ting, som nemmest at gøre i Danmark – inklusiv at lave en marcipangris.
I formiddags lavede jeg en marcipangris, og en trin for trin guide til hvordan DU kan lave grisen.
Guiden til grisen skulle bruges til min side Julegavertilalle.dk, hvor guiden nu er offentliggjort. Hvis du gerne selv vil prøve at lave min nemme lav-selv marcipan gris, så kan du læse guiden her!


Marcipan-bygge-hygge
Jeg elsker marcipan, og for dem der ikke ved det, så er marcipan ikke en vare man kan købe i Alanya, hvilket gør savnet til marcipan endnu større.
Det er en traditionen i min familie at lave marcipan før jul, og i år var ingen undtagelse.
Ud over at jeg lavede marcipangrisen, har min far og jeg også lavet nødder overtrukken med chokolade. I år har jeg købt (oka, oka min mor har købt) frysetørret hindbær, som har en fantastisk farve og smager super godt. Jeg synes det frysetørret hindbær har pyntet rigtig flot på julens chokolade, så jeg har overdrevet brugen af det til ALT.
Her er et par billeder af vores jule snacks:


