Jeg har talt ned til juleferie i Danmark i månedsvis, og nu er jeg har endelig!
Jeg har glædet mig til at komme til Danmark, hvor jeg skal bruge tid med min familie, men også for at få mulighed for at teste nogle af de ting, som nemmest at gøre i Danmark – inklusiv at lave en marcipangris.
I formiddags lavede jeg en marcipangris, og en trin for trin guide til hvordan DU kan lave grisen.
Delen du skal bruge, for at lave marcipan grisenDen færdiglavet marcipangris. Se link til guiden ovenfor.
Marcipan-bygge-hygge
Jeg elsker marcipan, og for dem der ikke ved det, så er marcipan ikke en vare man kan købe i Alanya, hvilket gør savnet til marcipan endnu større.
Det er en traditionen i min familie at lave marcipan før jul, og i år var ingen undtagelse.
Ud over at jeg lavede marcipangrisen, har min far og jeg også lavet nødder overtrukken med chokolade. I år har jeg købt (oka, oka min mor har købt) frysetørret hindbær, som har en fantastisk farve og smager super godt. Jeg synes det frysetørret hindbær har pyntet rigtig flot på julens chokolade, så jeg har overdrevet brugen af det til ALT.
Her er et par billeder af vores jule snacks:
Nødde “brød” med lyschokolade og hindbær drys.Chokolade mandler med forskellig drys.Chokolade cirkel med guld og lakrids krymmel.
Related
error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.