Hvor længe kan vi overleve

Flyt til udlandet, gode grunde til at flytte til udlandet, udlandet flytning, derfor skal du flytte til udlandet, derfor skal du flytte til Alanya, expat, dansk expat,

Jeg har ikke lagt skjul på at jeg isolere mig rigtig meget herhjemme.

Men sandheden om hvorfor, er todelt.

Den ene del, den om at jeg elsker at være hjemme, er ganske sand. Jeg arbejder hårdt på at holde mine hjemmesider som blandt andet består af julegavertilalle.dk og naturligtliv.dk kørende. Mine hjemmesider håber jeg på kan skabe en lidt større indkomst end de plejer, så jeg kan tjene lidt penge at overleve for. Jeg er heldigvis også så heldig at mine faste kunder, som alle har beholdt vores samarbejdsaftaler i 2020 og forhåbentlig også i 2021.

Læs også >> 17X ubrugelig viden, du skal vide

Magasiner kom ikke i 2020 og jeg mistede alt indkomst igennem Alanya.Dk. Et hårdt slag og en stor omlægning af min økonomi, men jeg overlever. 2021 tegner desværre ikke bedre på den front.

alanya, dansker i alanya, dansker i Tyrkiet

Men så er der også den anden del

Det er den som handler om, at jeg faktisk ikke har lyst til at gå ud.

Jeg kender mange forretningsejere i mit lokal område og det plejer at være hyggeligt at gå en tur og sige “Hej” alle steder.

Men det er det ikke længere. Nu er det uendelige interviews omkring hvordan det går i Danmark, om der kommer turister, hvad jeg tror fremtiden bringer osv osv.

Noget jeg ikke føler mig kvalificeret til at svare på, eller som jeg ikke har lyst til at svare på, for jeg har ikke særlig mange positive ting at sige.

Mange har nået smertepunktet for, hvor længe deres forretninger kan holdes oven vande, hvis tingene ikke ændre sig.

Jeg skal ikke gøre mig klog på, om det er en god idé at åbne restauranterne igen eller hvornår. Jeg er blot personligt vide til at mine venner er i smerte og at mange snart får nogle rigtig rigtig svære liv uden en plan B.

Læs også >> Se vores landsby hjem indefra (+video)

Jeg har altid drevet min egen forretning efter princippet om at have penge i banken til at klare mig 1 år uden indkomst. 1 dårligt år. Men nu siger både min og alle andres kalender at vi har overlevet et meget meget dårligt år. Men der er endnu ingen lys for enden af tunnellen.

Hvor mange har nok til år 2?

Sidste år kom Alanya´s sæson ikke i gang, før den blev aflyst. Først troede alle på efteråret. Så blev det 2021 man håbede på.

Nu er 2021 i gang og intet tyder på det bliver et godt år. Så jeg gentager mit spørgsmål Hvor længe kan vi overleve?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.