Se vores landsby hjem indefra (+video)

Gedevet, Gedevet landsby, Alanya landsbyer, Tyrkiske landsbyer, Two Cultures, Vidoer om Alanya, Alanya Videoer, Tyrkiske landsbyer

Jeg fik Safa til at lege MTV cribs med mig i deres hjem i Gedevet.

Hjemmet i landsbyen er uden tvivl det mest primitive hjem, jeg nogensinde har været i.

Men hvad der er vigtigt at nævne er, at Safa´s familie ikke er fattige. De her en stor lejlighed i centrum af Alanya og Safa´s far er selvstændig.

Hans familie VÆLGER at tage op og bo i landsbyen omkring 6 måneder af året. Og vi besøger den flere gange om måneden, hvor vi også ofte overnatter (selvom det er trængt med sovepladser, som du kan se i videoen)

Jeg elsker det der med, at de “fravælger” det moderne liv, for bare at være i landsbyen.

I landsby huset er der måde en vaskemaskine og en opvaskemaskine samt et køleskab med fryser, så det er ikke helt “stenalder-agtigt”.

Når jeg tager op i landsbyen, tænker jeg altid, at NU har jeg tiden til at arbejde…. Det sker aldrig. Tiden flyver afsted og en middagslur på altanen er et must.

Læs også >> Du ved, du er i et tyrkisk hjem når:

Hvad laver vi i landsbyen?

Jeg har allerede lavet en video som handlede om, hvad vi laver, når vi er i landsbyen.

Vores nye Youtube kanal og Video facebook side har nu to videoer om landsbyen fordi…..

Fordi vi i 2020 ikke kunne rejse som vi plejede, så derfor havde vi “bare” fokus på at vise vores liv i Alanya.

Der er en masse historier om mit livet i Alanya, som expat og person i et parforhold, som består af to kulturer, som jeg rigtig gerne vil fortælle.

Jeg vil gerne fortælle historier, som virker naturlige. Altså det der er en naturlig del af mit liv, men som andre, som ikke har boet i Tyrkiet, ikke får et indblik i.

Hvis du ikke allerede har “subscribet” til mine kanaler, så håber jeg du vil! Som tak vil jeg tilgengæld kæmpe for at lave spændende videoer, som er værd at se!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.