tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia, rejsebloggen, rejseblogger, rejseblog, travelblog, travelblogger,Cappadocia, cappadokien, kappadokien, kappadokia, rejseblog, rejseblog tyrkiet, rejseblog kappadokien, rejseblog cappadocia, ballontur cappadokia,luftballontur cappadocia

I morgen starter Kurban bayram og i aften tager jeg en 10 timers bustur til Cappadocia.

Det er en ferie, jeg har set frem til i snart 2 måneder, og jeg er spændt som et lille barn, på at se Cappadocia.

Det er normalt Fy-fy ikke at være sammen med familien i Kurban bayram. Det er lidt ligesom jul i Danmark. Men fordi Taners familie alligevel skal arbejde på stranden under Bayram, så fik vi deres velsignelse til at stikke af (selvom Baba åbenlyst havde fortrudt i går, for hvem skal så hjælpe med at slagte geden torsdag morgen?)

Det har længe været mit ønske at opleve mere af Tyrkiet, men Taners ene ugentlige fridag gør det naturligvis lidt svært at komme særligt langt væk fra Alanya, og tilbage igen næste morgen. Derfor var de 4 fridage, Kurban Bayram giver, årets bedste mulighed for at komme på eventyr. Først snakkede vi om at se Marmaris, og hvordan vi endte på Cappadocia, husker jeg ikke.

Vi tager turen på egen hånd – ikke med et tur-selskab som sælger turene dertil. Vi har valgt sådan fordi vi VIL SE Cappadocia, ikke alle læder- og tæppe butikker på vejen. Vi har booket et billigt hotel med morgenmad (vi gider ikke bruge tid på hotellet alligevel) og fundet en bus som kørte til Cappadocia om natten, så vi kunne være fremme om morgenen.

Til turen har jeg naturligvis pakket alt for meget mad – “danish style”, for det er det 20 års dansk campingliv har lært mig.

Hvad vi skal se i Cappadocia aner jeg ikke, for dette er den første tur jeg tager på, hvor jeg intet research har lavet inden.

Måske viser det sig, at det eneste der er at se, er huse lavet af sten og formet som en penis.

Læs om turen her:

Cappadokia – Dag 1

Cappadokia – Dag 2

Cappadokia – Dag 3

Status: Alanya vs. Cappadokia

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I CAPPADOKIEN, REJSER TIL CAPPADOKIEN, SEVÆRDIGHEDER I KAPPADOKIEN, OPLEVELSER I KAPPADOKIEN, GODE REJSERÅD, FIND REJSEN TIL TYRKIET, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET. MINE REJSERÅD, REJSER I TYRKIET REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, FIND REJSEN, BLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM ALANYA, ALANYA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.