Magasin i trykken indenfor 48 timer

en vie beach, alanya magasin, alanya magazine,

To måneders hårdt arbejde er ved at være ved ende, og indenfor de næste 48 timer bliver årets første magasin sendt til tryk.

I år har jeg teamet op med Cindy, som ejer Hello Alanya magasinet. Sammen har vi arbejdet på at udgive et samlet magasin, som taget alt det bedste fra vores magasinet (Hello Alanya og Alanya.Dk), og samle det til et stort magasin (som sparker røv).
Fra mit magasin har vi i stor stil taget designet, samt at magasinet er på 2 sprog / dansk og engelsk. Mens vi fra Hello Magazine har taget måden teksterne bliver skrevet på, og Cindys skønne måde at formulere sig. Fordi vi nu er 2 stærke magasin-kvinder sammen, som begge kender processen, så har det skabt tid og overskud til at designe flottere fakta bokse, billede tekster, mere innovativ design og lækre deltaljer, som skaber en fantastisk enhed.

De sidste 2 måneders arbejde har været fantastiske, men også stressfulde. Hvad jeg i stor stil opleve i år var at mine gamle reklame partnere var glade for at arbejde med mig, og  det samme gjaldt for Cindy, hvilket har gjort reklamesalget til en fantastisk positiv oplevelse, hvor 98% af alle vi snakkede med sagde ja til en reklame. Det er første gang for os begge 2, at reklame salget var det nemme arbejde.magasin, alanya magazine,
Et lille oversigt foto af magasinet i Indesign.

I starten af arbejdet var jeg, fordi jeg skal designe magasinet, bange for Cindy ville have en masse rettelser eller ønsket ændringer til designet, som så vil tage en masse tid, og føles unødvendigt, fordi jeg synes det design jeg havde lavet fungerede. Heldigvis viste det sig ikke at være tilfældet, og de rettelser hun har haft, har jeg efterfølgende godt kunne se gjorde designet endnu bedre.

I dag skal vi test printe magasinet, og gennem tjekke for de sidste fejl. Er alt som det skal være, så sender vi til print i aften :O, Er der mange små rettelser, som vi ikke kan nå, eller er for trætte til at rette pænt, så bliver det i morgen tidlig (bare at skrive sætningen giver mig sommerfugle i maven). Når magasinet er sendt til tryk, så går der 5-7 dage, så lander det i Alanya.

Magasinet lander mens min mor og far er i Alanya, så næste uge skal nok blive en fantastisk (og følelsesladet) uge.

en vie beach, alanya magasin, alanya magazine,
En vie Beach har været en af mange arbejdspladser i år.
Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.