Mine 105 dage væk fra Alanya

Alanya, Expat i Alanya, rejseblogger om Alanya, Dansker i udlandet, dansker i Alanya,

Hvorfor har jeg været 105 dage væk fra mit hjem i Alanya?

For omkring 115 dage siden blev jeg single efter et 2,5 års forhold.

Alt i mit liv ændrede sig, og det sker på under en dag.

Jeg er ikke god til forandringer, men i stedet for at forsøge at komme igennem alle de små ændringer, valgte jeg at ændre ALT i mit liv med det samme.

Den ultimative smerte og den ultimative udfordring.

Det lyder måske dumt, men jeg havde brug for at komme ind i livet som single ved at rejse verden rundt og finde mig selv igen, i stedet for at være omkring mit normale liv også bare gå og vente på at det føltes normalt igen.

Jeg laver altid en plan – denne gang gjorde jeg det ikke. Jeg endte med at tilbringe 3 uger i Grækenland, 4 uger i Holland, 1 uge i Portugal og 8 uger i Danmark.

Rejseguide til Lissabon, Lissabon rejseguide, rejsetips til Lissabon, Guide til Portugal, Guide til Lissabon, Rejseguide til Lisbon, gode råd til Portugal, offentlig transport i Lissabon, oplevelser i Lisboa, Hostels i Portigal, portugigiske retter, Portugal mad

Kommer jeg til at savne Alanya?

Da jeg rejste, følte jeg mig fri og jeg savnede ikke Alanya. Mens jeg rejste blev jeg bange og tænkte “Vil jeg nogensinde savne Alanya”? Jeg blev virkelig bange, for hvis Alanya ikke er mit hjem, hvor er mit hjem så?

Hjem er en følelse, og jeg mistede følelsen af ​​hvor hjem var!

Det tog mig 95 dage at savne Alanya, mit hjem. Men som et lyn igennem kroppen savnede jeg Alanya. Jeg var klar. Jeg vil gerne hjem!

95 dage som psykisk hjemløs, men jeg er glad for, at jeg tog den tid, jeg skulle tage. Den ultimative smerte – den ultimative pris.

Om 24 timer vender jeg tilbage til Alanya, og jeg kan ikke vente med at se alle de fantastiske mennesker, jeg har i min HJEMBY!

Oplevelser i Alanya, Alanya oplevelser, Alanya seværdigheder, hvad skal man lave i Alanya, oplevelser i Tyrkiet, Alanya blog, Dansk rejseblog, danish travel blog

HVORDAN ER LIVET I TYRKIET NU?

Da jeg forlod Alanya var den tyrkiske lira (TL) stabil og Omicron eksisterede ikke endnu.

I november og december sad jeg i Holland og fulgte med i hvordan den tyrkiske lira styrtdykkede, mens Omicron overtog verden. Der var også grunden til jeg valgte at rejse med Flixbussen fra Rotterdam til Danmark – den historie kan du læse her.

Jeg har naturligvis holdt mig meget opdateret med livet i Tyrkiet, men jeg er nervøs for, at det Tyrkiet jeg vender tilbage til, ikke er det samme.

Mine venner fortæller om prisstigninger som er helt sindsyge og en stemning i hverdagen som er meget forandret, i forhold til hvordan den var, da jeg rejste.

De snakker om prisstigninger på +100% på nogle varer og services. Det betyder at mange er blevet fattigere og det gør folk frustreret. Frustreret mennesker er der ikke noget samfund der ønsker og det kan få nogle uforudsete konsekvenser, som jeg helt ikke vil tænke på endnu.

Jeg kommer ikke med nogle konklusioner i dette indlæg. Jeg deler bare mine tanker med jer. Del også gerne dine tanker med mig!

Læs også >> Stigende priser får forretninger til at tænke kreativt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.